reklama

Maj 2012

Kasiula222 moze sie zdarzyc.Tak naprawde to mi powiedzial maz pare tygodni temu,ze cos sie wykluwa,a ja go jak zawsze zbylam "wydaje ci sie" :zawstydzona/y: Teraz mam na to dowod :zawstydzona/y:
Ale mi sie dzis nic nie chce :-(

reklama
Pieszczoszka, dobrze, że jest już dobrze.
Mnie od kilku dni boli brzuch w okolicach cięcia. I takie mam nieprzyjemne uczucie, kiedy dotykam tego miejsca, albo kiedy Mała kopie mnie nóżkami przy karmieniu. Może to od dźwigania.

Witam Was wszystkie. W końcu udało mi się Was doczytać po prawie tygodniowej nieobecności. Nie pytajcie jak było na wyjeździe bo fatalnie, teściowa mi tak ciśnienie podniosła, że szkoda słów. Dobrze, że już jestem w domku i na dłuższą metę nie muszę z nią przebywać.
Olisia ja ćwiczyłam 6 Weidera i wytrzymałam do 14 dnia - niestety:( ale brzuch wydawał m się twardszy. Codziennie myślę, żeby zacząć od nowa ale brak mi motywacji - może spróbujemy razem i będziemy się nawzajem motywować, może jeszcze któraś chętna???

Witam
Ja niestety musze doczytac was pozniej bo starsznie niemam czasu na bb:-(nawet niewiem co sie u was dzieje....

Mam pytanie znowu do mam z UK:) wypisywaliscie ta sekcje 8 w aplikacji o paszport?? na temat waszych rodzicow i rodzicow waszych mezow?? ja niewiem o co tam chodzi:szok:, po co im to potrzebne?? pomozcie...

Doczytam was jak bede kladla Amelie spac bo tylko wtedy mam chwile dla siebie

Milego Wieczoru

Kurcze to ja jutro musze zagmerac Alusiowi w buzi :baffled: bo tak sie slini i wszystko pcha do buzi! ale to masakrycznie, miesza i miesza w niej! W dodatku jak cos wezmie to czesto przy tym płacze:dry:

Pieszczoszka super ze wszystko ok po ginku:tak:
Fiore w szoku jestem ! a tym bardziej u Kasi;-);-) I rowniez gratulacje dla Justyski z okazji ząbkow
She :*

A co to sa te cwiczenia????????????:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry