Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) a potem podgladali Leo i "oh i ah".Mala tanczyla na srodku placu przy wielu wykonawcach,zyskiwala serca dzieci,zachecajac je do tanca i zabaw(kazdy ja slepo sluchal i robil co mowila/pokazywala,czy to 2latki czy 10latki,chlopcy i dziewczynki!
-mala sympatyczna tyranka mi rosnie)i wyobrazcie sobie,ze dostalismy numer telefonu do agencji modelingu dla dzieci
I dla V i dla Le
),tym bardziej ze my z mezem uroda nie grzeszymy,ale zaczyna mnie przerazac mysl,ze tyle osob sie interesuje naszymi dziecmi.Zaczynaja mi sie budzic instynkty lwicy morderczyni.Niech ktos kiedykolwiek dotknie ktores z moich malenstw,a skonczy zle.Bardzo zle.
chyba lubi w upały spaćTo bardzo mocno trzymam kciuki:-)dziewczyny ja 1 faze zaczynam od jutra i do was dołanczam :-) zaraz sobie jeszcze suwaczek z waga ustawie. Co do diety to na mnie jakoś działa rewelacyjnie byłam w zeszłym roku zakończyliśmy 2 faze razem z moim mężem a póżniej już tej 3 nie stosowałam ale gotowałam dunkanowskie przepisy plus do tego ryż lub jakaś kasza wszystko bez tłuszcu i wszystrko z warzywami noi jak mieliśmy ochote to robiliśmy jedliśmy słodycze pizze i ine śmieciowe zarcie ale obiady przeażnie dunkanowskie i mój mąz jak schudł to do swojej wagi poprzedniej nie wrócił ja zaszłam w ciąze i mega przytyłam ale już nie zostało tak dużo.
) i jedziemy do tesciow bo M w pracy:-(