reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

Flaurka - kucnac po grzyba jeszcze sie da, gorzej wstac :-p Po 100ym grzybie zostaniesz tak kuckach i sama zgrzybiejesz :-D:-D:-D

Wikasik - koniecznie przetestuj nosidelko przed zakupem, najlepiej od razu na Robercie :-) Na zdjeciu wyglada o.k. Czy Wy macie w Australii jakeis organizacje konsumenckie testujace produkty? Niemcy lubia sie certyfikowac i te opinie sa bardzo pomocne przy wyborze :happy2:

Doszlam do wniosku, ze mezczyzni to sa gagatki od urodzenia. Mowie mu, ze go kocham a on mi rzuca jeden usmiech i sie odwraca do mnie plecami... Ja mu na to: "typowy facet, ja mowie o uczuciach a on sie odwraca". Na to on przepraszajacy usmiech, kulgnal sie na drugi boczek (buzia do mnie) i sie przytulil :-D:-D:-D A teraz mnie wesolo podkopuje zamiast pojsc spac :-p

reklama
Kugela - no ja tez tego mojego od zimnych drani wyzywam, bo on ma jakis taki talent, do smiania się w złych momentach. Np. dziś - lezy z ojcem na łózku i "dochodzi" - czyli głodnieje, ja podchodze w końcu z cycem na wierzchu i mówię mu, że tak, mamusia jest dla Ciebie najwazniejsza i ma najładniejsze cycuszki - a ten w śmiech... nie uśmiech, tylko normalny głośny śmiech...

A swoją drogą, jak czytałam Twojego posta to długo, długo miałam wrażenie, że chcesz sie na małża pożalić, że taki zimny drań:)))

Pieszczoszka z tego co się orientuję to zameldować możesz tylko chyba potrzebujesz jego dowód osobisty albo inny dokument potwierdzający tożsamość. Dowód pewnie ma ze sobą w areszcie ale może ma w domu paszport.

Można meldować zaocznie, w urzedzie musi być obecny właściciel mieszkania/domu, główny najemca itp. a osoba meldowana juz niekoniecznie, ale potrzebny jest dowód osobisty i/lub chyba jakies pełnomocnictwo lub zlecenie czy cos takiego - nie pamiętam teraz, ale w każdym razie można zameldowac bez obecności meldowanego.

Pieszczoszko, zastanawi mnie jedno - czy Seba nie poprosił o obrońcę z urzędu? Bo jesli jest takowy to chyba z nim rozmawiał i coś więcej wie, może o to się dowiedz i spróbuj złapać tego prawnika - bo mi to tak wygląda, że Ty cos próbujesz, tak naprawde nic nie mogąc, a Seba może swoja droga robi coś z obrońca z urzędu?

Hej :)

Ja tylko na moment,

As - współczuję, Mała totalną "dniówkę" wisiała na cycu :-D
Pieszczoszka - &&&& nieustające
Suzi - współczuję, może to faktycznie ząbki, ale doskonale wiem, jak się czujesz :-:)-( &&&&&&& oby było lepiej

Kocham moje dziecko :D dało mi dzisiaj posprzątać sajgon po mojej nieobecności, uśmiechało się, śmiało i mało płakało :p ciekawe jak będzie jutro :-p:-p

Dobranoc :*:*:*

Hej :D

Dziś dzień minął spokojnie choć dość wiele się działo. Wpierw z rana pojechałam do miasta pomóc mamie w zakupach bo mój tata się połamał i chodzić nie może. Potem pojechałam do domu z moją mamą bo chciałam posprzątać chałupę. W domu doszła do nas teściowa i zrobiłyśmy wieeeeeeeeeeelkie porządki na naszym mieszkanku. Także kuchnia prawie gotowa, pokój małego wymaga tylko dekoracji, w łazience można już funkcjonować. Jednak okazało się że narożnik który miał stanąć w wyznaczonym weń miejscu jest za szeroki ( doszłedł nam kredens o wymiarach większych niż przewidzieliśmy) i teraz musimy przemeblować cały pokój :/

Maludek mój co chwila na cycu wisi... Do tego jak on je to ja gadać nie mogę bo on przestaje jeść, patrzy się na mnie, coś mnie pod nosem powyzywa i czeka aż przestanę. Dopiero wtedy znów je.
Było coś o kupach. U mnie 3 dzień pod rząd kupa była i to razy 2 na dobę :) najlepiej jest jak mówię wszystkim że Gabryś 3 dzień kupy nie robił to oni już panika. A ja kłajt wyrypane niczym się nie przejmuję i czekam na kupala w spokoju. Najgorsza jest teściowa bo ona zaraz by mu grzebała w tyłku termometrem. Czemu ona nie pomyśli że wystarczy lekko przycisnąć dziecku odbyt prz wycieraniu i taki sam będzie skutek...

Mały od 3 dni spi w nowym łóżeczku w nowym pokoiku, trochę jeszcze się często przebudza bo nie jest przyzwyczajony do odgłosów domowych. myślę że się przyzwyczai za jakiś czas.

:*** BUZIAM :****

reklama
Witajcie, ja dzisiaj sama z dzieciaczkami, Wojtek na wyjeździe integracyjnym z pracy i wraca jutro:)
Zmykam spać bo późno, u nas wszystko ok:) Pozdrawiam Was gorąco, dobrej nocki.
Pieszczoszka &&& nieustanne.

Do góry