Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po jaką cholerę oduczałam dziecka spania z nami przez 2 tygodnie?? od tych jego odstępstw kiedy śpi w swoim łóżku co chwilę się budzi z płaczem, aż w końcu go weźmie do nas:/ czyli kolejny raz będę musiała walczyć..
W nocy co prawda 2 karmienia ale spała aż do 7:45 więc i mamusia się wyspała. Dzisiaj idziemy razem "na miasto" na kawę z koleżankami a potem musimy odebrać samochód od mechanika. Szczęśliwie wystarczyło wyczyścić szczotki i koszt naprawy wyniósł całe 50 zł. Czyli jutro na chrzciny jedziemy swoim transportem i nie musimy się nikogo prosić.
pospal o 4 i on juz wyspany:/ , gadal sobie , kopal tatusia , mamusie ale ze rodzice byli twardzi i sie do niego nie odzywali to padl o 5 i wstal o 8 wyspany zadowolony. 
Biedny Sebastian nawet nie widzial Laury:-(Mam nadzieje ze juz 12 bedziecie razem,tule
Ja mam zamiar kupic tran zobacze czy cos pomoze

Teraz tez co chwile drzemie,juz mu odciagalam katar frida(nie lubi tak jak siostra
)Narazie domowe sposoby jak nie pomoga to po weekendzie do lekarza
Zastanawiamy sie nad pneumokokami