natalka1704
Fanka BB :)
czesz dziewczyny ;-)
u nas weekend ogolnie minąl spokojnie tylko cos nocki ostatnio moj maly ma niespokojnie....budzi sie z placzem ( marudzeniem ) bo smoka w buzi nie ma.. zatyczka włożona dziecko spi dalej
.....nie mija pol godzi i znowu to samo
...ten maly rojber wypluwa przez sen smoka i jak w koncu sie zorientujeto robi sceny po nocach...wczesniej tego nie bylo
spal do kolejnego karmienia ...eh no moze to tez zęby 
ja piore jud od 3 m zycia w normalnym proszku Vizir , nic malemu nie jest
moj jak dostaje jesc zupke i ktos sie pojawi w pokoju to odrazu odwrot głowy i zaciesz ...a przy tym zupka na brodzie,śliniaku ...ale nie w buzi ...bo zaczyna sie śmiac i wszystko mu wylatuje
wiec ktokolwiek ma zakaz odzywania i pojawiania sie w czasie obiadku;-) chociaz jak zalapie jakas faze to i sam potrafi sie śmiac do siebie i jest to samo

za wszystkie potrzebujace &&&&&&
u nas weekend ogolnie minąl spokojnie tylko cos nocki ostatnio moj maly ma niespokojnie....budzi sie z placzem ( marudzeniem ) bo smoka w buzi nie ma.. zatyczka włożona dziecko spi dalej
.....nie mija pol godzi i znowu to samo
...ten maly rojber wypluwa przez sen smoka i jak w koncu sie zorientujeto robi sceny po nocach...wczesniej tego nie bylo
spal do kolejnego karmienia ...eh no moze to tez zęby 
ja piore jud od 3 m zycia w normalnym proszku Vizir , nic malemu nie jest

moj jak dostaje jesc zupke i ktos sie pojawi w pokoju to odrazu odwrot głowy i zaciesz ...a przy tym zupka na brodzie,śliniaku ...ale nie w buzi ...bo zaczyna sie śmiac i wszystko mu wylatuje
wiec ktokolwiek ma zakaz odzywania i pojawiania sie w czasie obiadku;-) chociaz jak zalapie jakas faze to i sam potrafi sie śmiac do siebie i jest to samo

za wszystkie potrzebujace &&&&&&
To jest jedna z najbardziej niebezpiecznych pozycji do spania dla maluchow ktore jeszcze sie za dobrze nie przekrecaja samodzielnie.Rozumiem,ze pewnie was to ratuje,ale jednak mnie osobiscie sie to nie podoba(prywatna opinia,zadnej nie posadzam o nic-Kochane,Wasze Dzieci,wiecie co dla nich najlepsze
To jest cos czego nie toleruje,jak ludzie dla spokoju,wygody i "bo dziecko nie chce siedziec w foteliku i marudzi" narazaja na niebezpieczenstwo wlasne dzieci GRRR