Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) Noszenie to sposob na poznawanie swiata: dziec jezdzi tak na rodzicu z wyciagnieta lapka i dotyka, co tylko moze :-) Ja wogole nie limitue dziecku bliskosci - daje tyle, ile on potrzebuje a ja fizycznie wydole. Wszystkie naczelne i tzw. "prymitywne" plemiona nosza swoje dzieci i cycuja bez limitow, spia z potomstwem i tula tyle, ile moga i mi tez tak podpowiada serce 

Cieszylam sie z widoku jak dzika ale obawiam sie, ze to byl tylko przypadek, bo drugi raz tego poki co nie powtorzyl 
Zawzial sie wczoraj za pelzanie - po doczolganiu sie pol metra (!!!) spal zmaczony dwie godziny i znowu sport, papu, drzemka i tak caly dzien - bylam idealnie odprezona i dumna po takim dniu. Ale dzis najwyrazniej guzik z petelka 
Musicie cos z tym zrobic, bo na dluzsza mete to ja to malo optymistycznie widze. &&& aby sie udalo! 
no właśnie teraz wietrzymy tyłeczek. słonko praży przez szybę, więc Nutelcia leży tylko w bodach z kr. rękawem i się ładuje wit. D![]()