• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

reklama
Witajcie,
przepraszam,ale naprawde nie mam czasu ostatnio.Czasem wejde na chwile,ale nie mam nawet chwili by odpisac.U nas jest jakos tak srednio,troche problemow zdrowotnych i wogole,ale licze ze przejdzie.
Leo ma sie dosc dobrze,wczoraj po szczepieniu bylo bardzo zle-jeszcze tyle nie plakal,a musialo go bolec byl caly spuchniety na nozkach.Noc tez byla ciezka,budzil sie co chwile.Za to rano postanowil ze zacznie mowic i powtarza "papa" co u nas oznacza "tata" ;-):-) (na fb poswiadczenie),juz pare dni temu probowal,ale teraz wychodzi mu ladnie.Ok,uciekam bo wlasnie dotarla do nas nowa(uzywana)"bryka" i trzeba sie z nia obejsc.

Robercik :o* najlepszego sloneczko!!!

Dzien dobry dziewczyny ;-)u nas pogoda brzydka ,zimno brrr...ale póki co śnieg nie pada całe szczęście:tak: kurde dzisiaj ta nieszczęsna zmiana czasu aż sie boje co to jutro rano bedzie jak mały postanowi wstać :P chyba nie spojrze na zegarek :P po co się stresować :P

miłego dnia zycze wszystkim :***

Robercik małe naj :*

she miłej zabawy :* ale bym sie pobawiła teraz na jakimś weselu ...zazdraszczam...no i oby Staś był grzeczny u dziadkow ;)

Katasza ...tule :*

ale nie chce mi sie sprzatac.....nie robie dzisiaj nic :P ooooo :P

Dzień doberek :)

Wow aleście się rozpisały wczoraj.
A ja miałam znowu przeboje z małym. Ta noc była chyba najgorsza od urodzenia(chociaż do przeżycia). Kuba budził się chyba ze trzy razy z takim strasznym krzykiem. Podejrzewam, że coś złego mu się śniło bo zasypiał zaraz jak go utuliłam.

Jeśli chodzi o mieszkanie to chyba ja mam najgorzej. Mieszkamy we 4 w jednym pokoiku( w drugim teściowa). Na szczęście też mamy w perspektywie wyprowadzkę. Tak,że nie jest źle.

Pieszczoszka to zakładaj co stoi na przeszkodzie ( tylko mi nie mów,że Seba;-))

Witajcie,

nocka w miarę. Oczywiście wstawałam wetknąć smoka, ale się wyspałam, rano Krzycha karmił Maciek, więc luz :)

U nas już są dwa słowa na tapecie - "mama" i "baba" ;) Przyjemnie jest, kiedy zamiast płacz rano budzi wołanie "mama :)

Mam stertę prania i prasowania... a muszę uprać wsjo zanim teściowa przyjedzie, bo wiem, że ona będzie potem robiła przepierki reszty domowników - jakieś firanki, pościel, obrusy - takie większe rzeczy. Więc nie będę jej wchodziła w paradę z naszymi skarpetkami :D

U nas śniegu zero, stopniał i chwała mu za to :) ale mnie i tak czeka wycieczka do Katowic - muszę oddać książki a mam już konta poblokowane i kara czeka na zapłatę :P

Miłego dnia :)

Pada śnieg pada śnieg sypie granatami...

Witam się :)

Przegięcie... mamy październik o.O a tu śnieżyca i na dodatek się utrzymuje.
Gabrych obudził mnie dziś o 9.00 włożył sobie do buzi palca i na cały głos robił bzyyyyyyyyyyyy.

Potem dorwał się do cyca i też podczas jedzenia słyszałam bzyyyyyyyyyyyyyyy.

Teraz dziecię mi przysnęło przy cycu. Zmęczył się oglądaniem z tatą pokemonów...

Idę tworzyć obiad

BUZIAM :*****

reklama
Czarnula super można królikowi już marchewę dać;-):-).Ten deszcz jest okropny nawet nie ma jak wyjść:wściekła/y:.Mysio gotuj bo my już po zupie teraz ziemniory się dogotowują będą z gulaszem i buraczkami.To trzymajcie się cieplutko i suchutko:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry