reklama

Maj 2012

Azula- ale meble na prawdę stylowe. Ja takie lubię i żałuję, że nie mam skąd wziąć takich. Niby u mojej babci stoją piękne meble dębowe ale jak znam życie to dostanie je kuzynka. Za to po babci męża czeka na mnie maszyna do szycia Singer :-D

reklama
Kupilam test ciążowy:)) Ale chyba nie robie, bo wlasnie zauwazyłam sluz podbarwiony krwią:) Ja bralam Cerazette, i oprocz miernego libido i zerowej wilgotnościto wlasnie brak okresu był przyczyna, że to dranstwo porzucilam - nie mialam okresu tak dlugo, ze podswiadomie zaczynalam schizowac, że mi fasolka sie w brzuchu pojawila;)

Schizuje dodatkowo, bo powrot do pracy mi sie zbliża i kolejna ciąża bylaby baaardzo niekorzystna, tak w ogóle, ale zwlaszcza teraz. 15 listopada mam iśc zalozyc spirale - moze troche sie oddenerwuje w tym temacie.

Co do butkow - frotkowe skarpetki rules:) No i mam takie kapcie z Daichmanna na gumce - też frotkowe - zakladam na skarpetki i ma cieple nozki. A kombinezony na zime mam dwa - w obu warunkiem wyboru byly stópki - bez nie chcialam.

Moje dziecko postanowiło podrapac mnie po twarzy, mam cudna szrame pod okiem - a jak on sie przy tym smiał:)) W ogóle coraz cześciej smieje sie sam z siebie, nie rozśmieszany przez nas - słodkie:)

No i o Bebilonie pepti, było niedawno pytanie, czy mam ze zniżka - no to mam. Dostałam dziś recepte na 5 puszek - dwie 1-ki i 3 2-ki już i wszystko ze zniżka. Spytalam czy nie trzeba nic z alergologiem robić, to pediatra powiedziała, że ona stwierdzila, ze maly ma alergie i wystawia recepty ze znizka i mam sie nie przejmowac, bo jak juz to ona pojdzie siedziec;)

Hej dziewczyny :)
Mój tez to mały nerwusek ;-)
On tak jak twój Anik wtedy robi mostek albo pręzy sie caly az sie robi sztywny :-Di burczy przy tym okropnie ...a ja sie zawsze z niego smieje ....no taka ze mnie matka :rofl2: ( no to tak śmiesznie wyglada jak sie cały pręzy bo cos nie po jego mysli jest:-) ) albo poprostu wpada w płacz ;-) np . jak mu sie zabierze łyżeczke która go karmie zawsze (tak mu sie podoba) aaaa i jeszcze jak go biore na ręce i sie nerwuje na coś to chce zjesc moja brodę albo nos a ja jestem tym sposobem cała ośliniona:-D + łapanie za włosy ...urwis mały :-D

Ja kupilam butki o takie : Product Detail | H&M PL bo ma jedna kurtke na zime i tez chce zeby ja wynosil wiec do spodni sie przydadza a tak na teraz to mam zwykłe paputki jak nie zakładam kombinezonu zeby byla jakas dodatkowa warstwa na stópki ;-)

Czekam za koleżanka która ma wpaśc z 8 m córka więc bedzie w domku niebawem gwarno;-) a ja sobie przynajmniej poplotkuje ;-)

Tym co chca to zycze dodatniego testu ciążowego a tym co nie ujemnego wyniku :-):-):-)

Natalka - no to nasze dzieciaczki robią dokładnie tak samo ja też z tego się śmieje, bo to tak nieporadnie wygląda :-D co najmniej jakby chciał wstać i iść mówić mi "całuj się jak taka jesteś" :-D i też burczymucha z niego :-D

Już się cieszyłam, że skończył ulewać - od wczoraj się zaczęło :rofl2::rofl2: może brzuszek musi się do nowego mleka przyzwyczaić.

zanetaa - nic straconego:) Pracujemy nad tym caly czas;)

I mam newsa, na ktorego czekalam kilka tygodni.

Nie wracam do swojej pracy. Dostalam duuuzy awans;)) Wiąże sie on z szybszym powrotem do pracy - czekam jeszcze na info od kiedy. No i oczywiscie z lepszą pensja - zauwazalnie większą;) I warunki pracy lepsze - codziennie od 8 do 16, weekendy wolne. Ciesze się i nie ciesze. Z drugiej strony i tak mialam wracać, tylko miesiąc później. Za miesiąc więc problem powrotu szybszego przestanie istniec, a ja bede miała lepszą pracę i zarobki - teraz możemy sobie pozwolic na pełnoetetowa opiekunkę.

Kurcze - lubiłam swoja pracę, a teraz tym bardziej mam motywacje by wrocic do pracy:) No i ten awans, ktory spotyka mnie w takim momencie - nie ja o niego zabigalam a sami mnie chca awansowac, wiedząc, że mam male dziecko:))

Upije sie dzis Karmi chyba:)

A ja tez takie meble po dziadkach azula :tak: od babci dostalam maszyne do szycia singer, ktora ma po swojej mamie a ta po jakiejs niemce ktora musiala uciekac- a babcia chciala ja oddac komus albo spalic po zawalala jej miejsce:szok::szok: teraz stoi sobie u mnie w sypialni i cieszy moje oko a na nim zdjecia mojej prababci i babci- wlascicielek tego cacka- dostalam tez stara posrebzana hohle do zupy.

Azula ja tez cie podziwiam ze jeszcze sie zdecydowaliscie na dziecko :tak: i na pewno jest duzo plusow poznego macierzynstwa- widzisz jakies porownujac siebie jako mloda mame i 20 lat pozniej?

Dziewczyny mojemu paniczowi na czubek pitolka jakby na moje oko spuchl i jest czerwony- we wtorek bede u mojej lekarki- myslicie ze powinnam isc wczesniej czy to raczej nic takiego? Jak dotyka to go nie boli.

Flaurka super- gratulacje!!! co to za roznica miesiac wczesniej ;-) wzniose toast swoim karmi dzisiaj wieczorem za twoje osiagniecie :-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry