reklama

Maj 2012

Dziewczyny jak ja mam odzwyczaić babola od cycowania w nocy.... jest tragedia jak nie ma seby i muszę podejśc do łóżeczka wieczorem... Normalnie Seba będzie miał szlaban na wyjścia z domu póki mał nie zacznie przesypiać większej części nocy...

reklama
annte a może coś ją boli? brzuszek albo uszko? (jak uszko łatwo się przekonac - jak śpi przyciśnij lekko do środka ten środkowy płatek czy jak to się tam nazywa, jesli ja boli to nawet przez sen sie rozplacze)

Mysio a Seba w nocy karmi czy usypia? Zawsze to jakis pretekst by zatrzymać chłopa w domu ;-)

w u nas dla odmiany nocka super. jedno cycowanie o 2.20! jejku, ja nie pamietam czy kiedykolwiek mialam taka noc odkad sie maly urodzil. obudzil sie o 7.20 i teraz tatus sie nim zajmuje. nocka przedworajsza za to byla tragiczna. wychodzi na to ze ostatnio mamy na zmiane - raz fajnie raz niefajnie. niech juz bedzie tylko fajnie :)

milego dnia dziewczyny! ja zmykam na siadanko

A u nas chyba znowu zęby sądząc po sile z jaką Ula zaciska szczęki na moich (.)(.) W nocy uznała, że albo śpi z cycem w paszczy albo wcale. W związku z tym ja choć wyspana (karmiłam na śpiocha) to jednak połamana bo całą noc spędziłam w niezbyt wygodnych pozycjach. Mam tylko nadzieję, że to jednorazowa akcja.

Dzisiaj idę na kawę z przyjaciółkami. Raz w miesiącu urządzamy sobie takie spotkanko na mieście. I to w zasadzie od czasu studiów. Będzie okazja się na trochę wyrwać z domu, bo Ula zostanie z tatusiem.

Miłego dzionka majóweczki i przypominam o głosowaniu na majowe dzieciaczki. Ja już z rana głosy oddałam :-)

witam w sobotni poranek

U mnie nocki od wyjazdu meza do kitu, wyspac sie nie moge , synus kreci sie ,prezy,gada a ja musze go tulic i robic wszystko zeby spal. Od 6 synus nie spi a matka ledwo na oczy patrzy. Jestem ciekawa czy na zabki taki czy teskni za tata. dobrze ze juz jutro mezus wraca tak sie ciesze.
Milego dnia majoweczki

aga7151 wspolczuje sytuacji, a jak wraca to znaczy, ze juz lepiej??

katasza gratulacje dla Uli, dzielna z niej dziewczynka i widac, ze zlobek jej sluzy:-)

WItajcie
Mnie jak zwykle dlugo nie bylo, ale podczytywalam was, ale jak zwykle nie mialam czasu napisac.

Olka juz siedzi, wiec troche spokoju z nia jest, chociaz nerwy ma ta dziewucha jak nie jedna kobieta przy okresie:-D, przeziebila sie troche, ale naszczescie tylko jej z nosa leci niema goraczki, a, ze nauczyla sie robic "noski" to sobie ten katar wydmu****e:))

suzi biedaczko, znam ten bol z placzem, ja to przezywalam z Amelia przez 4 miesiace codziennie jak miala kolki.

zanetaa & za Bratusia, ty tez biedna niewyspana, oby bylo lepiej.

U nas Olka spi tylko raz w dzien okolo godziny, okolo poludnia, pozniej juz niespi az do wieczora:-(. Dlatego tak mi czasu braknie bo niemoge nic zrobic...

flaurka gratuluje awansu, niewiem czy to ty pisalas o tych kaszkach bez owocow?, ja wczoraj kupilam i mleczno-ryzowa u nas, wiec u was tez musza byc...

Uciekam, musze dzieciaki ubrac i jedziemy do mojej "angielskiej" rodzinki na kawke, chociaz troche ktos mnie odciazy od dzieci:)))

Milego Dnia Dziewczyny

aaaa zapomnialabym... kacyk jest po tym waszej popijawie na FB??:-):-)

Dzien dobry:)
u nas w nocy milion pobudek,znów go wysypało,znów skóra zcerwona,do tego ząbkowanie więc nie wiem kiedy się wyśpię :(
bea flaurce chodziło i kaszki bezmleczne

ja dzis też wybywam na kawę do koleżanki,może też spacer z dzieciakami zaliczymy.
Miłego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry