reklama

Maj 2012

reklama
wikasik mój ledwo z brzuszka na plecy się obaraca-kilka razy mu się to zaledwie zdarzyło,ale do obrotu z plecków na brzuszek już jest coraz bliżej bo się wygina cały w literkę c i niewiele mu już brakuje no ale jeszcze tego nie robi.

zanetta no książka jest mocna to fakt,ale mnie osobiscie się podoba choć też była zaskoczona (bo wstrząśnięta to chyba za mocne określenie jak na moje odczucie jak doszłam do sedna) :) polska premiera drugiej częsci była dopiero 3 dni temu i wczoraj moja koleżanka mi kupiła i niebawem do mnie dotrze :) a 3 część w PL wyjdzie w styczniu. Miałam się skusić na przeczytanie w orginale ale zdecydowanie wolę czytać w ojczystym języku,szybciej i przyjemniej więc czekam.

zanetaa to jak przeczytam to podzielmy sie wrazeniami, zaraz sobie zamowie mam nadzieje, ze szybko dojdzie

wikasik u nas mala na wszystkie strony sie obraca, teraz nauczyla sie pelzac do wszystkiego, niekiedy idzie tylek w gore i odpycha sie do przodu

U nas dzis spokojny wieczor, zadnych gosci:yes:, milo sobie posiedziec w spokoju. Olka juz spi, ciekawa jestem ile bo ostatnio strasznie czesto sie budzi, ale to pewnie zebiska i te katatr wiec wybaczam jej to. Amelia tez juz spi, wiec nic tylko obejrzec sobie "Chirurgow" i czekac na walke:tak:

wikasik, moj sie obraca w obie strony ale zdecydowani lepiej wychodzi mu z pleckow na brzuszek, odwrotnie to jak ma humor :) ale on bardzo na brzuszku lubi lezec i tez juz pelza sobie.
ja ide spac. mialam dzis dziwny dzien bo moj tata wyprowadzil sie juz od mamy, nawet nie wiem kiedy, zadne z nich mnie nie poinformowalo... wywnioskowalam z rozmow telefonicznych ze tata jest w mieszkaniu z bratem i jego narzeczona a mama sama. jutro do niej jade i jakos nie moge przestac myslec o tym wszystkim.
Maly piszczy w lozeczku zamiast spac :) mam nadzieje ze zaraz zasnie
dobranoc kobietki i do jutra! :*

annte a może coś ją boli? brzuszek albo uszko? (jak uszko łatwo się przekonac - jak śpi przyciśnij lekko do środka ten środkowy płatek czy jak to się tam nazywa, jesli ja boli to nawet przez sen sie rozplacze)

Mysio a Seba w nocy karmi czy usypia? Zawsze to jakis pretekst by zatrzymać chłopa w domu ;-)

:P:P:P Sebastian w nocy śpi :p i tylko się z boku na bok odwraca.... ale muszę odzwyczajać małego ode mnie w nocy bo jak się okaże że nie będe mogła karmić piersią to będą cyrki....

Hej :D

Mimo że dziś zalatany dzień to ja jeszcze pełna sił :D przypomniało mi się dziś że za tydzień mamy wizytę pielęgniarki środowiskowej... także Seba będzie musiał sie zmobilizawać i pochować gdzieś swoje zdechlaki na styropianach i ogarnąć tę biologiczną kupę ze środka pokoju :P

Gabrychu coraz chętniej siedzi... Cieszy mnie to zwłaszcza z rana bo mogę sobie przez to pospać z godzinę dłużej... żadne dziecko nigdy mi się w tym wieku tyle samo nie bawiło... Oczywiście co jakiś czas przypomni mu sie o mnie i daje mi plaskacza w twarz lub gryzie mnie w czoło cały zadowolony :D

Mam ambitny plan upiec jutro braunis :P (zajadę fonetycznie bo nie wiem jak to sie pisze :P ) zobaczymy co z tego wyjdzie :P

Gabriel zapomniał jak się obracać z brzuszka na plecki więc tego nie robi, a na brzuch odwraca się tylko w lewą stronę... prawa coś mu nie podchodzi :P

BUZIAM :***

Witajdzie dziewczynki! u mnie dzis pracowity dzien spedzony w kuchni na pieczeniu rogali i lepieniu pierogów :-) Dziecie sobie spiocha a mamuska jak zwykle buszuje po necie :-D chyba ma za duzo wolnego czasu bo wymysla i szuka inspiracji :P tak sobie leze na kanapie i stwierdziłam ze w salonie mam "puste sciany" tzn na jedna sciane tam gdzie jest dłuzsza czesc sofy a raczej rogówki stanie komoda i moze nad nia ramki ze zdjeciami a ta sciana na wprost jest pusta i chciałabym ja czyms ozywic i sama nie wiem czym moze dacie jakiegos pomysła? Kolor scian jest taki kremowy a kanapa brazowa z bezowymi poduchami
IMG20120624_011.jpg
Mysio a co to ten braunis czy jak to tam sie pisze ?

Ostatnia edycja:
chciałabym aby to nie był duzy koszt a z akwarium w tym miejscu jakos nie jestem przekonana ze wzgledu na to ze Olka rosnie a w sumie z lewej strony sciany sa drzwi od pokoju i jezeli akwarium miałoby stac to jest tam raptem 50-60cm wolnej podłogi, a co do lustra to rozmyslałam taka opcje ale na przeciwko mam okna i tam non stop swieci slonce bo okna za zachod

Można kupić np słupek dosć wysoki i wysokie akwarium np w nim para skalarów i stadko neonów czerwonych albo krewetkarim.Lub lustro właśnie długie prawie od ziemi dzieci uwielbiają się przeglądać bawić przed lustrem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry