reklama

Maj 2012

Bea - czekam na relacje, ja nadal czytam, tak sobie miarkuję żeby nie pochłonąć tego w jedną noc i szczerze? rodzina mi w tym pomaga:D

Joasia - masz rację, przesadziłam, ale wrażenie na mnie to wszystko wywarło całkiem duże. :)

uhh, wracam do czytania - przepraszam za egoizm:*

reklama
zanetaa czytaj, czytaj, wiem jak jest:))) ja tez nie umiem dlugo czytac a pochlaniam jak mi rodzina pozwala w jeden dzien a potem zla jestem, ze juz przeczytalam:))

olisiaa ja sie ostatnio napalilam na fototapety, marzy mi sie jak wreszcie bedziemy na swoim wielka panorama miasta, ekstra teraz maja te fototapety:)

mysiochomis uwielbiam brownies, musze tez kiedys zrobic, ale narobilas mi smaka

uznacie mnie pewnie za wariatke (cha, na pewno!) ale... poplakalam sie, ze mam juz takie dorosle dziecko :-) Mamy pierwszy zabek! Prawa dolna jedynka :tak: Jeszcze w poludnie nic nie bylo a wieczorem tata wykryl (czyt. zostal dziabniety). Wlasciciel zeba nie chcial go pokazac ale mamie sie udalo - cudny jest :tak:Jestem tak podekscytowana, ze az nie dam rady napisac teraz nic wiecej :zawstydzona/y: Ale przeczytane mam na biezaco :tak: Postaram sie jutro byc bardziej rozmowna :blink:

Kugela gratki dla Was...jak ochłoniesz to wróć do nas hihih
bea tez myslałam o fototapecie ale sama nie wiem jaki wzór bym miala wybrac. Kocham miasta i panoramy ale chyba by u mnie nie pasowała

kugela gratulacje

olisiaa, a mi wlasnie wydaje sie, ze przy tym oswietleniu co masz fajnie by wygladala taka panorama, np miasta z gory... moj znajomy ostatnio dodal zdjecie na FB i on ma w domu fototapety, super to wyglada

Hej.

U nas idą 2 ząbki... Na noc zapodałam syropek przeciwbólowy - bardzo się wybudzał, a teraz spokojnie śpi.

Mój zaczął się parę dni temu odwracać tak fajnie dopiero :) Co do pełzania - tak, na plecach, robi mostek odpycha się nogami i w ten sposób pełza :P

Idę "Z Archiwum X" obejrzeć :*:*:*:*:*:*:*

reklama
Dziewczyny znalazlam w szafce TORMENTIOL ale zapomnialam co sie nim smaruje.
czy nim mozna posmarowac odparzenie na tylku u malego? czy to jest bardziej do twarzy jak pryszczyki jakies wyskocza?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry