reklama

Maj 2012

Mysio- Gabrysiatko jest przecudowny!!
Anik ja tez bym zabrala malego- my bardzo czesto jestesmy w bardzo duzej grupie- ostatnio bylismy na takim spotkaniu 800 osob- maly zachowywal sie doskonale co bylo dla mnie szokiem bo stresowalam sie na maksa ze nie da rady- a on sobie siedzial rozgladal sie, bawil zabawkami- czasem trzeba bylo wyjsc ale tylko dlatego zeby go przebrac czy uspac w wozeczku bo my to prawie caly dzien bylismy. No i uwielbiam go ubierac w te mini koszule i krawaty :tak: Ogolnie kiedys bal sie obcych- dzis chodzi z rak do rak i ma radoche- no chyba ze jest zmeczony czy glodny- ale to chyba normalne :)

reklama
aaaaaaaa!
to krzesełko przyczepiane do stołu to mi się wydaje, że ma Fiore - może się wypowie:)

Pieszczoszka - tarcie noska i buźki to oznaka ząbkowania. ja stawiam właśnie na to, ale jak możesz idź do pediatry dla pewności. ja latam non- stop, bo wolę iść i nawet czekać w kolejce niż później żałować, że coś zbagatelizowałam.

Kasiula - może za jakieś 20lat:)" chyba, że później będą dawać popalić tak, że nie będę po nach spała z nerwów i zamartwiania się:)

Ostatnia edycja:
Wikasik teraz doczytałam.Zaproś tę mamuśkę najpierw na bb na majówki .

pieszczoszka takie zachowanie Laury sugeruje na ząbki.
Pisałaś ,że ma buły popuchnięte ,więc lada moment pewnie coś się wykluje .
Ząbkowanie to nie sam okres przebijania przez dziąsło zęba ,ale od momentu kiedy wyrasta z kości i zaczyna przebijać się przez całe dziąsło.;-):-):-)
Mała padła ,a ja idę zrobić sobie śniadanko.

Doczytalam, wewalilam Olcie do Amelii do lozka wiec poki spokoj wam odpisze:))

Zanetaa, azula lacze sie z wami w bolu w szczegolnosci z toba zanetaa, nawet powiem ci, ze myslalam o tobie czy spisz czy nie;-);-)

olisia ale zes ustrzelila krzeselko, super, cena tez fajna
tynka napewno dacie sobie rade , na poczatku napewno bedzie ci trudno ale szybko przywykniesz:))) Widze, ze macie coreczke 6 letnia, jej pewnie bedzie ciezko na poczatku w szkole, ale dzieci szybko sie klimatyzuja, jezyk lapia raz dwa a czym mlodsze tym lepiej:)))). Do jakiego miasta sie dokladnie wybieracie?? Oj ja pamietam jak mnie wyslali do Londynu a ja tak niechcialam jechac a siedze juz 6 lat i juz do kraju nie wroce... Oczywiscie jakbys miala jakies pytania, chociaz pewnie rodzina wam pomoze, no ale jakby to wal smialo na tyle ile wiem pomoge jak moge:tak::tak:

drAsia witaj u nas, super ze chciny sie udaly no i prezent dla Amelki super

Tyle jak ominelam przepraszam, lece bo Olka juz marudzi pewnie Amelia sie ropycha na nia:)))

aaa krzesleko takie ma Fiore widzialam na zdjeciu jak Leo sobie fajnie siedzi:))) i pieszczoszka ​to na bank zebiska:))
wikasik ja jestem za wiekszoscia:)))

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Nie wyspałam się :D Poszłam spać o 3 :o a rano mój budzik bez funkcji drzemki nie miał litości :P O 7 mleczko, ale zasnął zaraz pomiędzy nami na łóżku, pospał do 9 i koniec dobrego :)

Co do koncertu - rozważam, ale myślę, że raczej zostanie z mamą... Wiem, co będzie jak zobaczy Maćka - "tatatatata..." - i będzie chciał do niego iść... Jeszcze pomyślę, ale chyba Mały musi poczekać ;) Ach - będzie to 18, potrwa pewnie do 20, a on już spać będzie chciał... musiałaby moja mama go o 19 zabrać... Hmmm pogadam z nią :)

Ostatnia edycja:
NOOOOOOOOOOOO JAAAAAAAAAAA CIEEEEEEEEEEEEE !!!!! powariowałyście :O dopiero 12.00 a ja już nie mam jak was doczytać :P:P:P:P Macie karę !!!!!!!!!!!!

Poczytałam ale nie piszę idę sprzątać póki małego sprzedałam na spacer z babcią :*************
BUZIAM :************

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry