reklama

Maj 2012

Mysio a jest jakas mini gitara??:szok::szok: nie no jak znajdziesz to pokazuj--- a ja myslalam ze Gabrych dostanie jakiegos osobistego gekona czy kameleona :-p

Katasza spoko:tak: ten brak entuzjazmu tez mi sie rzucil w oczy i mam tylko nadzieje ze pieszczoszka po biednym sebie nie pojechala bo szkoda by mi bylo chlopaka

o matko anik ale u was stresowka ostatnio:szok: kciukasy

Moja droga na początek będzie patyczak :p gekon za wysoka półka :P gitarki dam na zakupowym.

reklama
Z fajnych pozycji, teraz mi się przypomniało:

lekka, zabawna, nawet fajna Ksenia Basztowa - "Wampir z przypadku"
Arturo Perez - Reverte - "Klub Dumas" (na podstawie tej książki powstał film Polańskiego "Dziewiąte wrota") i "Ostatnia bitwa Templariuszy".
Zadie Smith - "Białe zęby"
Jeśli ktoś lubi tego typu książki - "Kill Grill" Anthony Bourdain :)

Majoweczki,w zyciu nie doczytam.Jak Wy wszystko ogarniacie,to ja nie wiem...ale to moze tylko dlatego,ze u nas taki zwariowany czas.Podczytalam tylko pare ostatnich stron i tak
She przesylam moc pozytywnych mysli i zycze Wam,zeby zaczelo byc spokojniej(dostalas sms-a?)
Anik. &&& za obrone!
Katasza zdrowka i spokojnego pobytu w domu.
Pieszczoszka :* dla Lali na "bubue"
Mikolajki spoznione najlepszego!
Ksiazkowe ja odkad zaczelam czytac,przerobilam tyle tytulow ksiazek,ze naprawde moglaby zalozyc wlasna biblioteke.Jak mialam 10lat moi zaczeli ukrywac niektore ksiazki w domu,bo nie byly odpowiednie do mojego wieku,ale i tak nawet nasz regal pelen ksiazek przeczytalam.Nawet BIBLIE czytalam z zainteresowaniem,a nie bo musialam.Niestety teraz od urodzenia sie Leo,udalo mi sie tylko przez 3 ksiazki przebrnac,czytajac po lebkach.Teraz lezy saga Wampirow(Pamietnik Wampira-ostatnie wydania),ale juz mi sie czas konczy i bede musiala oddac do biblioteki,bo nie moge przedluzyc.

Dzis mam gina,prosze o &,zeby a) nie trafic na zolze, b) nie trafic na kolejna zolze ,c) zeby dostac ew.tabsy i poczekac na rozwoj z "niby-cysta"(i zeby to nic nie bylo waznego), d) zeby guzek na piersi wymacany 2 dni temu okazal sie niczym waznym(kaze sie obmacac,a co,mam prawo zadac tego od gina,prawda?) - Zrobilam jeden blad.Dzownilam do mamy i powiedzialam o guzku,zasiala panike(kazda z pan w rodzinie mamy miala raka piersi,poczawszy od mojej mamy,do babci,prababci,cioc,konczac na mldoszej kuzynce-to sie nazywa fart eh!),wiec teraz nie tylko marwie sie o moj krzyz i cyste,ale i o guzek na cycku...ale pomartwie sie tylko przez kolejne 5h o ten guzek i cyste.BTW krzyza,wczoraj musialam znowu zazyc "magiczny napoj",mam zyly jak u narkomana.
Ok mam pytanie....czy tylko mnie sie tak wydaje,czy powinna zmienic nick na hipochondryczka!?!:-D

A teraz o Leo.Stwierdzil,ze on sie od siostry bedzie uczyl i zaczal "wymuszac".Smiac mi sie chce,bo cos mu tam nie pasuje,kladzie sie na plecy i zaczyna "plakac",otwierajac co chwile oczy i patrzac na nasza reakcje.U prawie 3latki wyglada to dosc normalnie,ale u prawie 8msc wyglada komicznie.Moze kiedys uda mi sie nagrac,to Wam pokaze "przedstawienie teatralne" ;-) Co do mojej starszej,to "bol" okazal sie jednak brzuszkowy,uf....Na razie odstawilam jej zelazo w poniedzialek mamy wizyte u pediatry i zobaczymy co bedzie dalej.
Ah i o jeszcze jedne & prosze.Mieszkanie.Zebysmy znalezli jakies odpowiednie.Bo po obejrzeniu wczorajszych dwoch,dopadla mnie "handra".Kupa kasy za byle nic,alb za maly metraz,albo gorszy grzyb niz mamy :baffled:
Ok,uciekam,trzymajcie sie cieplo,milego dnia,odezwe sie jakos pod wieczor o ile sie ze wszystkim wyrobie,bo jutro mamy bierzmowanie bratanicy S,wiec dzis ide sie "upiekszac" po lekarzu :-p

Hej ;-)
ale u nas sniegu wczoraj napadało,wszedzie biało :tak: tylko żeby tego śniegu na świeta troche było a zapewne będzie jak zawsze czyli chlapa ewnetualnie:dry:
A tak po za tym to nic nowego i ciekawego nie słychać :-p

Fiore &&& za gina

Anik &&& za Krzysia

Zanetaa, Anik tak zachwalałyscie że przeczytałam tego całego Greya 1 cześć i Wam powiem że fajna :-) pikantna :-) w sam raz żeby sie zrelaksować na wieczór;-) muszę poszukać gdzieś 2 i 3 części ale darmowej bo na chomika nie mam kasy na koncie:-p a kiedys było bezpłatne :wściekła/y:

Miłego dnia majóweczki :-)

Hej dziewczyny
U nas chorowania ciąg dalszy ale chociaż noc była nie najgorsza. Dopiero od 5:30 wiszenie na cycu. Ale to bardziej z lenistwa matki bo mi się nie chciało tak wcześnie dnia zaczynać. Na dzisiaj planów ambitnych brak. Musimy wyjść z domu żeby zwolnienie dostarczyć, potem tylko chlebek w piekarni kupimy i reszta dnia w domku. A taki ładny śnieg spadł.

Fiore- powodzenia na wizycie.
Chorowitkom zdrówka życzę.

Hejka :-)
U nas tez dosypało sniegu,pieknie biało lubie tak,wczoraj mowili,ze ma byc snieg na swieta ale to jeszcze im sie kilka razy zmieni:tak:Jestem wyspana Emi obudziła sie 30min temu,lezy sobie z tata, ja pije kawe :))

Fiore za udana wizyte &&&&&

Pieszczoszka biedna Lala :***

Anik mam nadzieje,ze to nic powaznego i kciuki za obrone &&&&

Katasza zdrowka duzoo :*

Miłego dnia dziewczyny;-)

Fiore - mocne &&, czas żeby zawitało u Was szczęście wywalając pecha na zbity pysk!
i co Ty chcesz upiększać? jak zobaczyłam Twoje zdjęcie to aż mi żal tyłek ścisnął! z zazdrości! dwójka dzieci, ciągłe choroby i małe nieszczęscia, a jesteś tysiąc razy ładniejsza ode mnie;p

Natalka - jak chcesz to mam drugą część, mogę wysłać na maila lub na fb :) na trzecią trzeba chyba jeszcze czekać...przynajmniej na polski przekład.. z resztą zobaczę, czy już gdzieś nie ma;p

reklama
Fiore dla was szczegolne usciski, bedzie wszystko dobrze zobaczysz. tule was mocno

tez bym z checia przeczytała tego greya, gdzie moge znalesc?
a u nas noc ciezka,ale nie z winy Oli dopiero poszlismy spac o 1,30 masakra, nigdy wiecej :-D
co do sniegu to u nas tez bielusieńko, lubie taka pogode, troszke sniegu i lekki mrozik, przynajmniej ten brud ulic zakryty :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry