• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Maj 2012

reklama
Czesc dziewczynki :)

elcia gratuluje!! :tak:

U nas dzisiaj tez na minusie- ale nie takim jak u was -17:szok: jedyne -3.
Bylismy caly dzien na miescie- ludzie powariowali- wszedzie wszystkich pelno. Myslalam ze bedzie juz troche przecen zimowych bo na stronie hm sa juz przeceny ale niestety za pozno zauwazylam i co lepsze juz poszlo a robilam porzadki w ciuchach malego i posegregowalam rozmiarami 80,86 i wzwyz i tych 80 mam malutko. Troche pokupowalam w h&m ciuchow i dwie koszule w c&a - ale szalow z przecenami jeszcze nie bylo- pewnie po swietach przecenia bo teraz to ludzie i tak kupuja ile wlezie:-D

sobie dla pocieszenia zakupilam kolejna pare totalnie niepraktycznych butow:baffled: ale podobaly mi sie- niestety nasz hrabia nie pozwolil nam za bardzo na popatrzenie za czyms dla nas:-(

Teraz spi wiec czym predzej ide opozadzic chalupe, wykapac sie i poczytac tego greya :tak:

jestem na 82 stronie (rozdzial 5) - szybko sie czyta. Wciagnelam sie :zawstydzona/y:Szkoda, ze to nie forma papierowa, oczy by mniej bolaly :nerd: Malz wybyl z domu, dziec zasnal przy cycku to w ciagu godziny przejchalam przez 4 rozdzialy :tak:No ale malz wrocil, dziecia obudzil to teraz pora wracac do rzeczywistosci i zrobic sobie owsianke na kolacje :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry