reklama

Maj 2012

reklama
Kugela to co pokazalas to widac ze jest zmontowane ze scenek z innych filmow i ja czytalam ze ta aktorka ( a znam ja z innego serialu ) jest tylko brana pod uwage tak samo jak ten aktor ...oni obsady jeszcze nie maja tylko jakies pomysly na nia .

Kugela - no na ilość bodźców .. Przecież o tym pisałyśmy :-);-)Sama napisałaś, że m.in. stosujecie zasadę 2 h czy prosicie o wyłączenie tv :-)

Anik, na pewno niedługo się to wszystko ureguluje :-)

Olisiaa - super mieszkanko, pięknie.Bardzo mi się podoba.

Mi najbardziej pasuje ten aktor z branych pod uwagę .....ale to dlatego ze ja go lovam hahaha
s035.gif
s045.gif
ian_somerhalder.jpg i chetnie bym sobie popatrzyła na takie sceny z jego udziałem hahaha ....a film obejrze a co :D

Andav mój nie miał jeszcze gorączki wiec nie pomogę

no fakt, DrAsia, czytam forum po lebkach, bo nadrabiam pospiesznie :zawstydzona/y:

Nasz dziec zasnal wczoraj o 2 w nocy :szok: A malz ma wyjechac w delegacje na 3 dni, przy takich wiatrach to w kaftanie mnie wyniosa :cool2:

Olisiia piekne mieszkanko :tak: Jak mi sie marzy takie małe:sorry2:
Ali tez śpi niespokojnie...:-( cos czuje ze bedzie ciezka noc:-(
Andav Ali przy gorączce oddychał zdecydowanie szybciej niz zwykle, wiec mysle ze to normalna reakcja:tak: Nawet mocno pojękiwał :-( Mam nadzieje ze nic sie nie rozwinie i sa to ząbki :*
A odnosnie tego greya to skąd macie tak masową ilośc książek? :confused: :-D tez bym chciała :zawstydzona/y:

reklama
Olisiaa super mieszkanko

Jasko dzis jeszcze nie spi gada sobie , mam nadzieje ze niedlugo padnie biedak. Dzis mial temperature ale to od zabkow bo strasznie pcha wszystko do buzi chyba ida mu nastepne. Maly robi z 5 kup dziennie i kazda jest inna wiec ja sie nimi nie martwie bo duzo tez zalezy co zje a do tego na zabki sa luzniejsze kupki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry