reklama

Maj 2012

Ale sie wkur..!!!!!!!!!!! poszłam zrobić zdjecie panoramiczne zebów ktore na jutro potrzebuje! A gościu do mnie ,ze mi nie zrobi bo mam kolczyk w nosie i mam go wyjac!
Mówie mu ze jest wrośniety juz chyba z 6 lat i nie dam rady go wyjąć a ten ze go to nie obchodzi.Mówie mu co to przeszkadza? a on ze nie wyraznie wyjdzie zdjecie.Dzwonie do dentystki mówie jej co i jak a ona ze to nic nie przeszkadza i niech mi to zdjecie zrobi.Wyjdzie jakie wyjdzie ale bedzie.Ide znowu do gościa a ten do mnie a pani dalej z kolczykiem-DOWIDZENIA!!! a ja mówie,że chce zdjecie z kolczykiem a on: DOWIDZENIA PANI PORAZ KOLEJNY!! pier...olony debil!!!
Jutro ide gdzie indziej zrobić zdjecie !! mam dosc!!

jeanta jak miała jakieś 2 miesiące.

Olisiaa moge sie wprowadzić :D ?? hehe

natalka ten gość wygląda ostro...

reklama
Suzi dziekuje uspokoilas mnie- bo mnie te szybkie oddychanie niepokoilo- czlowiek i ta wyobraznia:wściekła/y::wściekła/y:
greya czytamy na kompie jak chcesz suzi to dawaj na pw email to ci wysle...
... apropo wyobrazen greya- to ja wyobrazam go sobie jako ciemnego blondyna:zawstydzona/y:

Anik dlaczego balabys sie na pogotowie przy 39,5 stopni goraczki?
Olisiaaa mieszkanko macie na prawde super wykonczone i urzadzone- tylko pozazdroscic :)

Ostatnia edycja:
No zobaczymy ile uda mi sie przeczytac, a mozna to wydrukować? bo nienawidzę czytać na kompie :wściekła/y: Papier to papier...na monitorze nie czuje tej magii :zawstydzona/y:

Andav ja przy pierwszej gorączce prawie chodziłam po ścianach oczywista sprawa z nerwów. A miał ponad 38.
Prwdziwy horror przeszłam jak Ali mial ponad 40st i nic nie pomagalo :-( Naprawdę najgorszemu wrogowi nie zyczę:no: Letnie kąpiele, mokre skarpetki, ba nawet caly byl poobwijany mokrymi pieluchami, bo po prostu parzył , do tego doszły drgawki...ehhhh nie chce tego pamietać :zawstydzona/y::-(
Andav kontroluj temp a na pewno bedzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&

Kugela jak to skad z Chomiczka :D specjalnie na ta okazje uzupelnie konto :P i zapłace te 2 zł i se sciagne :D byc moze znajde na torrencie jakims, jak 1 czesc . mysle ze na poczatku lutego juz bedzie w necie krążyc ;)

Kugela dobre dobre hahaha

Ostatnia edycja:
a podzielisz sie natalka? ;-) Ja tu w Germanii moge miec tom trzeci chocby i jutro ale tylko po niemiecku (ewentualnie w oryginale) ale ja juz sie przyzwyczailam do polskiego tlumaczenia - kazdy tlumacz wszak troche inaczej tlumaczy i brzmienie niemieckie pewnie jest inne niz polskie czy oryginal, nie czulabym sie jakbym czytala kontynuacje tylko zupelnie inna ksiazke a to mi nie w smak :sorry2:

suzi warto przeczytaj :D

kugela a no pewnie ze sie podziele :D chyba ze Zaneta mnie uprzedzi :D bo ona tez zapewne bedzie szukać ;) wiem ze juz na chomiku jest 3 czesc tzn jest nieoficjalne przetłumaczonych 9 rozdzialów przez kogos tamś ...ale ja zaczekam na orginał po polsku mam nadzieje ze ktos szybko wrzuci do sieci :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry