Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.

cały czas popłakiwała na zmianę z krzyczeniem, ba! wrzeszczeniem. o 20 już stałam i rwałam włosy z głowy - dosłownie, no może nie rwałam, ale pięści na nich zaciskałam. w końcu Misiek ją uśpił, ale łatwo nie było. przez to wszystko nerwowa atmosfera była w domu i co chwilę sobie dogryzaliśmy. no i jeszcze coś o czym Misiek nie wie.. była u mnie wczoraj jego młodsza siostra. wymyśliłyśmy ostatnio, że na święta będziemy robić losowanie w sprawie prezentów. po pierwsze łatwiej kupić dwa (na parę) niż 10 osobno, nie lubię łazić i myśleć co kupić teściowej, czy mężowi szwagierki (temu damskiemu bokserowi) no i sprawa finansowa - lepiej kupić 2 po 50 zł niż 10 po 20, bo na więcej zwyczajnie nas nie stać. już te 2 byłyby nadszarpnięciem budżetu. ale pomysł fajny i zabawny - wszyscy na to "super", ale wczoraj A. (młodsza) pokazała mi rozmowę z J. (starsza szwagierka) i tam najazdy na mnie: "jak już żaneta coś wymyśli..", "na pewno chodzi o kasę" (no pewnie, że tak!), "to jest głupie" i najlepsze "ja chcę kupować wszystkim, bo mnie na to stać".
ale specjalnie się pytałam, czy to fajny pomysł i zarzekała się, że super
mam na nią takie nerwy, że nie wiem, czy jej tego nie powiem (o wszystkim wiem od młodszej, więc wydałoby się, że mi to pokazała).
ale do mnie mówiła, że ona też pójdzie, bo jak wszystko jest w porządku z ciąża to po co płacić za badania i wizyty. z teściową wymyśliły, że pójdą po skierowanie na badania do rodzinnego. ciekawe jak długo i ile będzie im wypisywać te skierowania.. normalnie jest fałszywą małpą!
nah...to snieg tak ludzi przestraszyl i po nocach nie chca jezdzic,bo jak pomrozi to dopiero beda jazdy
Ale jedno mnie zdenerowawlo,jako jedyni mamy dzieci z grupy 15osob i jako jedyni nie robilismy problemow z powodu wyjscia i nikt nie pomyslal,ze to my mozemy miec problemy,tylko egoistycznie kazdy napisal,ze sie nie czuje na wyjscie w taka pogode.Nie mam nic do nikogo,ale potwierdza sie moja regula,ludzie sa stworzeni do bycia egoistami i ich nie zmienisz :-)
jeszcze raz a go przez okno wyrzucę i to z kopa ....