Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zdolny chłopiec.
). Chciałam zrobić grzywkę i pofarbować się znowu na rudo. Skończyło się na podcięciu końcówek i brązowej farbie :-) (jestem brunetką). Stwierdziłam, że grzywka to już dodatkowa robota rano ;-)i jeszcze trochę się wstrzymam, a farba i tak mi się po 2 dniach zaczyna widocznie wypłukiwać więc nie ma sensu na rudo, bo nie mam czasu na tak częste farbowanie.:-)
a dziś mam 23kg mniej więc nie narzekam choć byłam baaaaardzo przerażona pod koniec ciąży co ja z tym chabaskiem zrobię po porodzie hehe po nowym roku chcę jeszcze tak z 4-5kg zgubić mam nadzieję że się uda....
:-):-)
.. wage juz mam dawno jak ta z przed ciazy i waha sie ciagle miedzy 56-57 ale chcialabym tak dojsc do 52 kg ale czy sie uda to sie okaze ....no zobaczymy :-) bo tak jak dziewczyny pisza mimo ze waga niby ok to cialo juz nie takie ...brzuchol troche zostal ,o cycach afrykańskich nie wspomnę....
ale myśle ze jak zejde do tych 52 kg to i brzuszek tez sie zmniejszy wiec bede działać :-) do 1 urodzin mam czas
tak jak Olisiaa :-)
) przede mną.
start z nadwagą, więc to "tylko" 15,5kg. z Nutką miałam przeboje szpitalne, więc chudłam chyba z pół roku. w sumie przytyłam 6kg, zaraz po porodzie (rano, bo rodziłam o 23) było -7, a dziś jest -10 i stoi od końcówki maja. osiągnęłam wagę sprzed Bartka, ale jak mówiłam - do ideału to mi brakuje 10 kg. specjalnie się nie odchudzam, bo musiałabym rzucić mój nałóg - czekoladę, a zwyczajnie nie mogę, nie mam tak silnej woli, wiem co mówię - próbowałam, mój rekord to 2 dni w męczarniach. jedyne co mi w moim ciele przeszkadza to właśnie brzuch i boczki, ostatnio coś mi się porobiło i wyglądam śmiesznie - ręce i nogi mam chude (najbardziej palce u rąk- wyglądają jak kości powleczone skórą), a brzuch wiadomo jaki.. myślę nad jakimś ujędrniczem, na pewno troszkę pomoże, wiem to z doświadczenia, z tym, że ja jestem leniwa bestia - zarzucę smarowanie po tygodniu
w sumie to już się nimi nie przejmuję, po co skoro nie da się ich usunąć? w cięższych chwilach tłumaczę sobie, że któregoś dnia wydam fortunę na ich usunięcie i będzie cacy