reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Dusia no więc trzeba wymyć i pupę małej i swoje ręce przykleić woreczek postawić dziecko gołymi stopami na zimnym podłożu i czekać na posiew jest znacznie gorzej.Powodzenia.U nas noc koszmarek wróżki -zębuszki ciąg dalszy:wściekła/y:Wcale się nie wyspałam o około 4 rano zresztą po kilku wcześniejszych jękach i płaczach zaczęła bardzo płakać dostała temperatury ,zrobiła koopę dałam jej paracetamol ,przewinełam wypiła sporo soczku pomarudziła usneła i chwilę tj do 8-mej pospałyśmy.Rano gąsienica-córuś obudziła się rześka i radosna bez temperatury:-)

reklama
Hej dziewczyny :)

Dobrze że Ali już ma się lepiej , oby tak dalej i cały czas mocne &&&&

Dusia zdrówka dla małej, dobrze że pojechałaś do tego lekarza :tak:

A u nas nocka nawet fajna :-) mały dzisiaj sie nie kręcił w ogóle :tak: o za tym idzie nie musialam sie ruszać z wyrka:-) ale niestety juz o 5.30 był wyspany, ja sie budze ,patrze a on juz stoi w łóżeczku:eek: ale jak go szybko myk do siebie i jeszcze jakos go ululałam do 7.30 :-)
Dzisiaj do lekarza na kontrole ciekawe czy jest poprawa....a przy okazji zrobimy sobie nareszcie spacerek:-)

Amelka :****

miłego dzionka :******

Hejka .
Wróciło moje spokojne dziecko !!!!!
Karolisia zasnęła wczoraj przed 23 ,obudziła się dopiero o 6 na cyca i śpi do tej pory :szok::szok::-D:-D:-D
Ależ jestem wyspana :tak::tak::tak::tak::tak:

ale fajnie, ze z Alim lepiej, niech juz zdrowieje do konca i niech wracaja do domku!!!
natalka, powodzenia na kontroli, bedzie dobrze :tak:ja juz nie moge doczekac sie spacerku z Malym. czekam az przestanie kaszlec :/
As, zazdroszcze nocki, ja czekam z niecierpliwoscia az wroci moj Stas budzacy sie raz w nocy i spiacy do 8.30:eek:
Amelka :***

nieustanne zyczenia zdrowka dla chorowitkow :**

Hejka dziewczyny, ja już po wizycie u lekarza nareszcie odstawił mi antybiotyk po 5 msc kuracji:-) Młoda po okropnym ryku usnęła mam nadzieję że trochę pośpi. Mnie coś głowa boli ale to pewnie ta pogoda:no: Niestety mąż mi się chyba rozchorował na całego, jutro mam nadzieję że dostanie się do lekarza:no:
Suzi i Ali super że już lepiej, kciuki nadal zaciśnięte:-)
Natalka powodzenia na kontroli, będzie ok:-)
She zdrówka dla Stasia oby już było tylko lepiej:-)
Azula buziaki dla Amelki na 8 msc:-)
As super że wrócił aniołek:-)
Olissia i inne dietujące dziewczyny jak tam? Ja po tygodniu diety od Olissi mam - 2kg:-)
Miłego dzionka laski:-)

Czesc dziewczynki:) u nas spokojnie bez zmian :) noc z 3 pobudkami ale nie najgorzej :). Ziemniaczki na kopytka sie gotuja:) mniammm :) poza tym dzis pierwsza wizyta z polozna!! Strasznie dziwnie sie czuje- nie przezywam tak jak z Nelka!!
Zanetaa: moja tez najchetniej to by z golym tylkiem uciekla :p ciezko pampersa zalozyc :) musze ja zabawiac jak nie wiem! A najlepiej dac mokra chusteczke do raczki :) no do tej wielkanocy to nie jest tak wcale daleko bo szybko wypada w tym roku :)
Super ze Ali czuje sie lepiej! Kiedys czytalam o tych refluksach zeby nie karmic dzieci na lezaco bo pokarm sie cofa! Ale czy to od tego to bog jeden wie :( podejrzewam ze wiekszosc karmi na lezaco i nic sie nie dzieje :/

Ostatnia edycja:
Witajcie,
ja nadal & za potrzebujace.
Humor mam sredni,wina pogody i sytuacji zyciowych.Leo spi,po przespanej calej noc.Myslalam,ze jego marudzenie sprzed x czasu to zabki,ale wciaz nie wychodza gorne jedynki,a maruda sie skonczyla pare dni temu.Maruda byla,jak zaczal wiekszy rozwoj ruchowy,wiec cos ma to do siebie.
Buziamy Was cioteczki i milego dnia zyczymy.

Hej pogoda dziś u nas straszna niby się wyspałam a śpiąca jestem jak nie wiem ...
Ja dziś miałam gośći moja była szefowa z córką i jej synkiem rocznym była :-D Fajnie było bo mały podczas ich pobytu przestał marudzić i nawet nie pisnął ciekawe dlaczego może obecność drugiego dziecka ... A teraz już mam chodzik dla małego więc może chwilkę będzie się tym zajmował bo jest grający i ma słonika z trąbą :-) Koleżanki mały zaczął chodzić jak miał 10 mies i chyba u nas to sao będzie bo młody chce tylko stać i nawet potrafi zrobić kroczków kilka w chodziku jak go wsadziłam do niego . a jaki uradowany był że hoho :-D
Dziewczyny ile mogę trzymać małego w chodziku ??

reklama
Do góry