reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
taaa, nieugięta, ale ile mnie to nerwów kosztuje;)

m mamy jedno, męża, bo mojego się wstydzę, nie chcę mieć nic wspólnego z ludźmi noszącymi to nazwisko.. no może poza moim rodzeństwem, ale wierzę, że oni też się pozbędą.
skoro już jesteśmy w temacie mojej teściowej i nazwisk dla dzieci:D
jak wiecie Bartek jest dzieckiem nieślubnym:D więc w szpitalu posługiwano się moim panieńskim nazwiskiem, w drodze do domu ze szpitala, w aucie teściowa zaserwowała mi pierwszy strzał: "my z mężem nie życzymy sobie żeby Bartoszek miał twoje nazwisko", mniejsza o to, że w ogóle się wpakowała z nami do auta, na moją pierwszą podróż w moim nowym, pierwszym samochodzie z moim nowo narodzonym synkiem, ten tekst wprowadził mnie w osłupienie, szok, a kiedy doszłam do siebie WYWRZESZCZAŁAM co ona sobie może z mężem życzyć :-D:-D:-D

anik, jutro Ci napiszę na obiadowym:D ponad to mam 3 najlepsze farsze (tak się pisze:eek:?)

dobranoc:*

Witam.Wpadam na chwilkę bo już późno.
Super że z Alim lepiej.
Amelka wszystkiego naj na 8 miesiąc
zanetta ja też nie cierpię jak mi się teściowa do wszystkiego wtrąca więc szczególnie jak to nie jej interes ale pocieszę cię z tego co piszesz o swojej to moja jest o dwa nieba gorsza
Co do nazwisk to ja też mam dwa a Hania jedno po tatusiu.

nie wiem jak to moje dziecko moze tak spac:sorry2:

Załączniki

• SAM_0859.jpg
    SAM_0859.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 82
Witajcie!
Nocka u nas srednia,pobudka o 3...eee...po wielu godzinach snu i niejedzenia,wiec ma wybaczone,a potem od 6 na nogach.,bo sie oczywiscie wyspal.Niedawno pozarl cale duze ciasteczko pozostawione przez tatusia na stole,a nie zauwazone przeze mnie.Skad wiem,ze on zjadl...wyglada jak ciasteczkowy potwor,wlosy,buzka,rece i ubranie pelne(zostawilam go "przyklejonego"do krzeselka zamontowanego przy stole i nawet bylam 1,5mt od niego rozladowywalam zmywarke:sorry2:)
Zasypalo nas baaardzo,juz od dawna nie widzialam tyle sniegu.Moja V jeczy,ze chce "mamma neve angel"(aniolka na sniegu-mix wlosko angielskich slow),wiec gdzies kolo poludnia wyjde,chyba ze mnie wczesniej zameczy.Tylko Leo musze wcisnac w rozowy kombinezon,po siostrze odziedziczyl i musze sie pochwalic,ze na razie jeszcze nikt nie powiedzial,ze to dziewczynka w tym kombinezonie typowo girl'owym:tak:
Milego dnia i ciagla modlitwa i & za potrzebujacych!
SDC18529.jpg

Pieszczoszka - niezła jest!:-D

Fiore - musisz kiedyś zabrać V. do Polski w zimie:) wskoczy w zaspę i padnie ze szczęścia:) takie "anomalie" mają swoje zalety:) nie dość, że teraz macie zabawę to u Was niedługo śnieg się stopi i nie będziecie się z nim użerać do marca;)

nuta - sama nie wiem, czy można się "licytować" która gorsza:) moja ma przeróżne odskoki, choć już teraz woli się wyżyć na kimś obok - mężu, córce, niż oficjalnie wywołać ze mną awanturę. po prostu wolałabym żeby była normalna, nie musi być super, ale żebym nie dostawała "skakania oka" (taaaa, zdobyłam tik nerwowy) kiedy tylko ją zobaczę, a wypieków na twarzy jak zacznie mówić.
to pochwal się co twoja ostatnio wymyśiła:-D

anik - bezsenność? położyłam się po 23 i leżałam.. północ, pierwsza, w pół do drugiej, za dziesięć druga Nutelka zaczęłam się budzić, a mi nagle oczy się zamykały i nie wiem, czy nadszedł mój czas, czy tak działa mój organizm na myśl, że dziecko się obudzi;) dzisiaj oczywiście nie poszliśmy do przedszkola, bo po prostu nie mogłam wstać, nie wiem co się ze mną dzieje..

jak u Was przygotowania do dnia babci i dziadka? my dajemy zdjęcie w antyramie, to z choinką jak dzieciaki są razem.. w tym roku nie mam siły na wyklejanie tylu laurek:p

dzieńdoberek :)
A u nas nocka ciężka .Mała calutką noc przespala przy cycku ,a ja mam nockę w plecy i chodzę do tyłu :sorry2::sorry2::sorry2:
Za to efekt jest powalający :-D:-D:-D.
Podczas zabawy zajrzałam jej do paszczy ,a tam dwie dwójeczki na wierzchu :szok::szok::szok::szok:
W jedną noc wyszły małej 2 ząbki :-D:-D:-D:-D:-D

My po zabawie na sniegu...nadal sypie,od wczoraj wieczorem i nic,a nic nie przestaje.Leo padl,V spokojna bo zadyszana wrocila z dworu,a ja...kawy!!!
Oh dzisas...serce mi sie kroi.Mala weszla do pokoiku,gdzie byl krolik i wyszla z podkowka,mowiac "mamma popo no c'e,via buf?"(mamma topo non c'e,andato con il bus?-trad.mamo,myszy(tak mowilismy na krola) nie ma,pojechal autobusem?)-bo pamieta,ze babcia wyjezdzala do PL autobusem:-(

Ostatnia edycja:
Hej laseczki :*

u nas nocka ok , mały pospal u siebie do 6 później dospaliśmy jeszcze do 8 ;-)
a tak po za tym nuuudy :p
Zanetaa jade własnie dzisiaj na miacho m.in po kartki na dzień babci i dziadka ,kupuje gotowce a co :-p a na jakieś prezenty kasy nie mam a zdjecia juz posiadaja wiec u nas ten pomysl odpada. ewentualnie odbije małego rączki na tych kartkach :-)

no to by było na tyle :p

miłego dnia :D

reklama
Do góry