reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Flaurka, wszystkiego najlepszego :-) - jesteś, a myślałam, że całkowicie odpuściłaś sobie forum - tak przynajmniej zrozumiałam z posta z tematu rozwoju...:-)

reklama
Flaurka super urodzinki na sali zabaw razem z mężem i synkiem:-):-Dno pewnie ,że piski kilku dzieciaków to lekka przesada podczas relaksacji ale cóż to nie był film tylko dla dorosłych:-):eek:.Wieczorkiem pewnie mężuś dokończy czas relaksu;-)

Flaurka - 100 lat :) szczęścia, radości i spełnienia marzeń :) Och, napilabym się winka, ale póki co to mogę iść i antybiotyk sobie wypić :-p Co do relaksu - nie mów hop, nie wiesz jeszcze co Leszek przygotował :-p

Mój mały nadal odseparowany - z prostego względu - on nadal kaszle, więc nikt go nie wyniesie na dwór, nawet do auta, żeby przywieźć, bo miło, że mu się poprawia, a ja kaszlę i mam zawalone zatoki, więc Maciek nie da mi wyjść z domu, nawet do auta... No i masz, jeszcze trochę rozłąki nas czeka... No nic, dopadło nas tak, że ja po 3 dniach leżenia dzisiaj się zwlekłam i po wzięciu prysznica siadłam w łazience na podłodze i sapałam, jakbym wbiegła na 10 piętro po schodach. Obiadu nie robiłam - Maciek gotował, nie zmywałam, nie sprzątałam, nie mam po prostu siły. Dawno żadna choroba mnie tak nie wycieńczyła, nie wiem, co się ze mną dzieje :no::no:

Dziewczyny zrobiłam placek przekładany budyniem miksowanym na krem z masłem i z polewa krówkową bo taką miałam w domu - i obiecuję - zaraz zjem pół blachy!!!!

Anik, współczuję choroby, ale jak pisze Azula, zaraz przejdzie.

kattul, my dokupiliśmy tylko siedzisko spacerówki, bo rame mamy od gondoli. Navington – Producent Wózków Dziecięcych i Akcesoriów do Wózków zobacz w zdjęciach, tylko my mamy kolor red sea. Jak przyjdzie to wstawię zdjęcia.

reklama
Do góry