pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Laura spała do 8 więc jestem wyspana
( mimo jej pobudek )
Dzień zapowiada się nudny ;/ pogoda tez chyba nie bedzie za fajna .. jakoś ciemno jest...
ósemka tak mnie boli,że szok
Najgorsze,że musze poczekac z jej wyrwaniem bo 1 w kolejne jest inny ząb który musze skończyc.
Kurcze mysle co by tu dziś Lali zrobić na obiad??? moze pulpeciki ?
Ja tez sama nie wiem na co mam ochote.
roczek coraz bliżej a ja dalej nie mam sukienki dla lalci ... po wyplacie musze coś poszukac.
Miałam lali kupić rowerek na roczek ale już kuzyn powiedział ,że kupi..
Więc matka juz pomysłu nie ma;/ co by tu kupic swojej córci?
ZANETKA SŁUSZNA UWAGA :d
Dzień zapowiada się nudny ;/ pogoda tez chyba nie bedzie za fajna .. jakoś ciemno jest...
ósemka tak mnie boli,że szok
Kurcze mysle co by tu dziś Lali zrobić na obiad??? moze pulpeciki ?
Ja tez sama nie wiem na co mam ochote.
roczek coraz bliżej a ja dalej nie mam sukienki dla lalci ... po wyplacie musze coś poszukac.
Miałam lali kupić rowerek na roczek ale już kuzyn powiedział ,że kupi..
Więc matka juz pomysłu nie ma;/ co by tu kupic swojej córci?
ZANETKA SŁUSZNA UWAGA :d
Trzeba wykorzystać słoneczko, najwięcej jak się da. Nocka u nas w miarę spokojna, Mały obudził się 2 razy bo dyda zgubił, ale jak tylko mu podałam smoczka, to zaraz zasypiał. Potem obudził się o 7:30, zjadł i poszedł w kimę w objęciach tatusia ;-) Jak Wam wczoraj pisałam na fb nieoczekiwanie odwiedziła mnie teściowa ;-) Więc obiad dzisiaj z głowy - mama gotuje, my się relaksujemy. No prawie, ponieważ mam do napisania dwie prace maturalne
Ale to na spokojnie wieczorkiem albo późnym popołudniem
Nie chce mi się teraz
mam stracha, bo mam troszkę ubytków
Eh... Czemu wizyty u dentysty są tak strasznie nieprzyjemne :-(
a jak kupisz z bratem, to możecie wybrać coś droższego 
Całe szczęście że jeszcze nie sprzedaliśmy fotelika, wózka i całej reszty. Ubranka oddałam, ale z zastrzeżeniem, że mają wrócić do nas.