paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Pieszczoszka u mnie piękne słonko za oknem
Mikusia trzeba na spacerek wyprawić, ale śpi... To moje dziecko to najlepszą pogodę prześpi...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakoś tak ostatnio na nic nie mam ochoty i ciągle zmęczona chodzę. Wściekam się dodatkowo na to, że teraz ostatnio taka ładna pogoda, a jak przyjdzie weekend, że mogłabym z młodym pół dnia na dworze siedzieć to ma padać śnieg podobno
Jak młody sam się odstawił to nawet byłam zadowolona trochę bo tak bezproblemowo mogłam wrócić po urlopie macierzyńskim do pracy, ale teraz tęsknie za tym przytulaniem się do cyca w nocy ;-)
No i jeszcze ubezpieczenie samochodu muszę zapłacić więc wypłata ledwo przyjdzie a już pójdzie.
&&& :***
to spacer z małym , to musialam potem isc do Biedry po pieluchy , to mały łobuzował i dzień zleciał .... jedyne co to poszłam po torbę na strych i tyle
więc jutro mnie czeka intensywny dzień , od rana jadę na miasto potem pakowanie i szykownie wszystkiego ....ja to zawsze wszystko robię na ostatnią chwilę
a później narzekam
...ale pogod od jutra już ma się psuć i weekend niestety ma być brzydki ja to się modlę co by nie padało za bardzo , o słońcu już nawet nie marzę 
no ciekawe kiedy ...musimy uważnie wypatrywać :-)