Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ta kwestia mnie po prost przerasta.
Czekam az rodzina sie obudzi(maz wzial dzis wolne) i jedziemy do dentysty
,a potem po buty dla malenkiej.Leo mial w nocy faze "skop pecherz",ale sie z nim ubawilam...choc przez to wybudzilam sie przed 5(ale zasnelam po 21
).Zorientowalam sie ze cos zaczelam puchnac,jutro badania glukoza,krew,mocz,zobaczymy co bedzie,bo cos mi sie przestaje to podobac :-(
nic tylko lezec w łozku i sie kurowac . Jak nie byłam w ciazy to moze raz do roku mialam lekkie przeziebienie a teraz to juz drugi raz w ciazy niezłe chorobsko sie przypałętało ...
no nic ale trzeba sie ciepło ubrac, czapke zaciagac na głowe i isc po zakupy . Mały od rana daje o sobie znac porzadnymi kopniakami ( jak na takiego leniuszka jakim jest
) az mi odrazu sie weselej robi 
duzo kopniaczkow
za wszystkie trzymam kciuki , zycze powodzenia (cokolwiek sie u was dzieje bo nie doczytalam niestety wszystkiego ) I duuuuuuuzo usmiechu dziewczyny w koncu nosimy w sobie nasze kochane malenstwa, to chyba nam wszystko wynagradza 
Obylo sie bez placzu
Ja zaraz na zakupy spozywcze poszlam,troche ogarnelam mieszkanie a teraz odpoczywam:-)Obiad ma juz zrobiony, pozniej ma przyjsc koleznaka ciezarowka(jest 21tc
)
Trzymam kciuki za dobre wyniki
Na pewno znajdzieice wymazony wozek

Dobrze ze teraz jestes z lepszym partnerem
Wkuuurza mnie to niesamowicie, ale na szczęście mam już na niego sposób. Odczekać godzinkę, najlepiej przy komputerze, całkowicie ignorując, dać mu przemyśleć i zacząć rozmowę od nowa. Nadal nie przyznaje mi racji (cóż to by była za ujma na honorze), ale jakoś w miarę jest w stanie się ze mną zgodzić, zwykle twierdząc, że wcześniej co innego mówiłam 

I się musze z takim dużym dzieckiem użerać... na szczęście coraz lepiej jest, obwiniam za takiego zachowanie to, że jest jedynakiem i nikt wcześniej nie śmiał przecież podważać jego zdania.
Od kiedy jestem w ciąży mam właśnie takie dziwne sny i bardzo dobrze je zapamiętuje.