annte
Ninkowa Mama
Witam!
Studniówka bardzo udana, a tak nam się nie chciało iść. Bawiliśmy się jak na dobrym weselu, o 3.oo w nocy byliśmy w domu. Potańczyłam i dziś mój kręgosłup, a w sumie to już wczoraj powiedział dość. Trochę też mnie kuje w dole brzucha, mam nadzieję, że nie przesadziłam za bardzo
. Dyrektor tylko stwierdził, że chyba udaję tę ciążę, bo tak się bawię.
Stwierdziłam, że trzeba korzystać póki można.
Dziś spałam do późna, szybkie śniadanie, szybki obiad i dalsze leniuchowanie i spanie.
Teście dzwonili, ale na szczęście mieliśmy wyłączone telefony - chcieli przyjechać, a ja nie mam chęci na gości. Nad morze też nie pojechaliśmy.
A teraz Was czytam i myślę, co by tu zjeść słodkiego,oczywiście w domu nic takiego nie ma.
Dziś dowiedziałam się jeszcze, że koleżanka, która była w ok. 10 t.c. poroniła

, przyczyna na razie nie znana.
& dla Ilony.
Pieszczoszka szkoda tych pieniędzy, ale ciesz się, że już z nim nie jesteś.
Studniówka bardzo udana, a tak nam się nie chciało iść. Bawiliśmy się jak na dobrym weselu, o 3.oo w nocy byliśmy w domu. Potańczyłam i dziś mój kręgosłup, a w sumie to już wczoraj powiedział dość. Trochę też mnie kuje w dole brzucha, mam nadzieję, że nie przesadziłam za bardzo
. Dyrektor tylko stwierdził, że chyba udaję tę ciążę, bo tak się bawię. Stwierdziłam, że trzeba korzystać póki można.
Dziś spałam do późna, szybkie śniadanie, szybki obiad i dalsze leniuchowanie i spanie.
Teście dzwonili, ale na szczęście mieliśmy wyłączone telefony - chcieli przyjechać, a ja nie mam chęci na gości. Nad morze też nie pojechaliśmy. A teraz Was czytam i myślę, co by tu zjeść słodkiego,oczywiście w domu nic takiego nie ma.
Dziś dowiedziałam się jeszcze, że koleżanka, która była w ok. 10 t.c. poroniła

, przyczyna na razie nie znana.& dla Ilony.
Pieszczoszka szkoda tych pieniędzy, ale ciesz się, że już z nim nie jesteś.
Mala padla w samochodzie i mam nadzieje ze pospi do rana bo jutro idzie do przedszkola
ale kupiliśmy i mamy już to z głowy w czwartek przywiozą:-)
a za 5 minut:-)...maskra biedne te moje chłopaki ,widzę,że już dziś mają dość..