reklama

Maj 2012

Dzień dobry :)
ja miałam wczoraj niezłą jazdę hormonalną - znałam te klimaty z poprzedniej ciąży a w tej zdarzyło się to pierwszy raz. Czepiałam się TŻ dosłownie wszystkiego,na siłe szukałam zaczepki a ja on w końcu zajarzył o co chodzi to mi powiedział,ze nie będzie ze mną dziś rozmawiał,bo wie,że nie ze mną ma do czynienia tylko z hormonem. No i wtedy przeszłam już sama siebie bo był wielki szloch,płacz,łzy,przeplatany przez śmiech. Do tego stopnia,że TŻ aż pytał czy ja teraz płacze i rozpaczam czy się śmieje bo on się gubił-ja zresztą też :) Ale dziś już lepiej na szczęście :)

reklama
Witam,
dobudzić się nie mogę, a obiad trzeba gotować i szykować się muszę, bo na 16:00 jadę na spotkanie Kwietniówek 2010:happy:
Słonko za oknem zapraszam do spacerów, może uda mi się jeszcze przed wyjściem małą wyspacerować;-)

Kciuki za Majóweczki potrzebujące wsparcia.

As - czy Ilona 1990 nie ma czasami dziecka z kwietnia 2010? U nas kiedyś była aktywna osoba o takim nicku.

pieszczoszka - brzmi nieciekawie, oby Ci się infekcja nie przyplątała jakaś.. Podjedź do apteki niech Ci coś doradzą a jutro śmigaj do gina, aby się nic większego nie wykluło.

Miłej niedzieli Wam życzę!

hej u mnei zimn okropnie, piec nam siadł :-(

zanata, moi nawet nie zpaytaja :-(

I ja już się witam, coś znów w kiepskiej formie dziś jestem. W piątek mam wizytę u gina, może coś zaradzi? A do tego czeka mnie dziś wizyta u siostry męża, jedziemy na urodziny jego siostrzenicy. Nie lubię tych wyjazdów, no ale cóż będę musiała przeżyć.
Miłej niedzieli, Kochane Majówki...
spytaj czy mozesz brac magnez, oddalby ci nieco energii

ja miałam wczoraj niezłą jazdę hormonalną - znałam te klimaty z poprzedniej ciąży a w tej zdarzyło się to pierwszy raz. Czepiałam się TŻ dosłownie wszystkiego,na siłe szukałam zaczepki a ja on w końcu zajarzył o co chodzi to mi powiedział,ze nie będzie ze mną dziś rozmawiał,bo wie,że nie ze mną ma do czynienia tylko z hormonem. No i wtedy przeszłam już sama siebie bo był wielki szloch,płacz,łzy,przeplatany przez śmiech. Do tego stopnia,że TŻ aż pytał czy ja teraz płacze i rozpaczam czy się śmieje bo on się gubił-ja zresztą też :) Ale dziś już lepiej na szczęście :)
hehe no faktycznie niezła jazda

hej dziewczyny! od wczoraj mnie swędzi miejsce intymne ;/ no i oczywiście mam białe upławy.. macie jakaś rade na to ?
tantum rosa do przemywania, masc clotrimazolum (bez recepty) mi tak lekaez karze zebym w razie czego uzywala i nie musiala co chwile do niego ltac. Tyle ze ja przy infekcjach nie mam uplawow ostatnio. Z uplawami to bym jednak poszla do lekarza

cześć majóweczki
ilona trzymam kciuki
pieszczoszka możesz przemywać się rumiankiem ale najszczybciej skonsultuj się z ginem, chyba że Ci w aptece coś poradzą ale i tak lepiej umów się do lekarza
joasia skąd ja to znam:-D
zanetaa pewnie nie potrafią okazać tek jakbyś tego chciała. Pomyśl też o tym że my w ciąży też jesteśmy często nadwrażliwe ....Pewnie jescze się wykażą:tak:
elvie3 miłego spotkanka:-) fajnie że macie takie możliwości
dusia to jakoś przeżyj tą wizytę;-)

ja zamierzam swoją drugą połówke do masażu zatrudnić,może będzie mi lepiej. Wczoraj jak pewnie za szybko położyłam się na lewym boku to tak mocno mnie zabolało mam nadzieję że to było jednorazowe bo się wystraszyłam....

Witam u nas bialo i ciagle pada snieg:tak:Mala szczesliwa:-D My dzis jedziemy do kuzynki corki na urodziny i juz sie troche boje:-( Ona mieszka na wsi a tam wiadomo jak odsniezaja:baffled: Choc bardziej boje sie z tego powodu ze 2 lata temu w tamtych okolicach mielismy dachowanie:no: Moj G prowadzil jechalismy z dziecmi,nic nam sie na szczescie nie stalo:tak: W samochod trzeba bylo troche wlozyc zeby dalej byl sprawny:-(No nic kasa nie wazna dobrze ze my cali:tak:
Trzymam kciuki za Majowke w szpitalu:tak:
Pieszczoszka dobrze dziewczyny pisza moim zdaniem:tak:
Zaraz zabieramy sie do obiadu, a potem wyjazd:tak: Moze jeszcze uda mi sie zajrzec wieczorem pa:tak:

Pieszczoszka te podrażnienia to faktycznie w ciąży się powtarzają, lepiej zapytaj gina bo może potrzeba coś na upławy jak są silne.
No niestety nie każdy nas - kobiety ciężarne rozumie, nawet najbliższe osoby...głowa do góry Zaaneta
Od tego kurzu bolą mnie dzis strasznie oczy...byle do maja zdążyć :-(:-(:-(
Miłej niedzieli dziewczyny!

hej hej witam się, ale niestety mnie też chyba dopadły hormony, bo mam ochotę rzucać piorunami

hej dziewczyny! od wczoraj mnie swędzi miejsce intymne ;/ no i oczywiście mam białe upławy.. macie jakaś rade na to ?
mi najszybciej działa clotrimazolum, koszt nie duży i bez recepty, przy większych infekcjach lekarz dawał globulki, ale one już na receptę, ale na samo swędzenie najszybciej ulgę przynosi ten właśnie kremik

witam Was dziewczynki po dluzszej przerwie! wczoraj wrocilismy znad morza, musze przyznac ze nie spodziewalam sie ze bedzie tak fajnie w styczniu nad morzem :) wczoraj juz nie dalam rady nic napisac bo nie mielismy palone w piecu przez ponad tydzien i tak sie wymrozilo ze nie szlo wysiedziec :/ teraz jestesmy na obiadku u tesciow, postaram sie odezwac wieczorkiem. tak sie rozpisalyscie ze chyba nie dam rady nadrobic :( milej niedzieli dla Was!!!

reklama
dobre :-D:-D:-D:-D

Tantum rosa ,maść clotrimazolum ,(ale nie zawsze działa),zioła odkażające zaparzaj i rób nasiadówki ,pij żurawinkę czasami też pomaga bo to może być od cewki moczowej ;-)
Zdrówka

Witam,
dobudzić się nie mogę, a obiad trzeba gotować i szykować się muszę, bo na 16:00 jadę na spotkanie Kwietniówek 2010:happy:
Słonko za oknem zapraszam do spacerów, może uda mi się jeszcze przed wyjściem małą wyspacerować;-)

Kciuki za Majóweczki potrzebujące wsparcia.

As - czy Ilona 1990 nie ma czasami dziecka z kwietnia 2010? U nas kiedyś była aktywna osoba o takim nicku.

pieszczoszka - brzmi nieciekawie, oby Ci się infekcja nie przyplątała jakaś.. Podjedź do apteki niech Ci coś doradzą a jutro śmigaj do gina, aby się nic większego nie wykluło.

Miłej niedzieli Wam życzę!
Ilonka była w ciąży niedawno z bliźniakami i poroniła je w 22 tc .
Możliwe więc ,że ten termin był na kwiecień .
Tewraz jest w 21 tc i coraz bardziej się boi ,ponieważ zbliża się ten magiczny dla niej 22 tc .
Właśnie tymi nerwami i stresem dokłada sobie skurczy i napięć ,ale wcale jej się nie dziwię.
Też bym się denerwowała.:sorry::sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry