reklama

Maj 2012

Mi twardnieje brzuch najczęściej kiedy najem się czegoś ciężkostrawnego, staram się nie brać żadnych leków, piję miętę i kładę się do łóżka, nospę brałam chyba tylko raz od początku ciąży.

Paznokcie zrobione, sukienka wyprasowana, koszula i garnitur męża też już przygotowane, tylko jakoś chęci brak na tę zabawę, ale jak to któraś z Was dziś napisała, trzeba korzystać póki można, bo później nie wiadomo jak będzie :-D

reklama
to pierwsza lepsza piłka jaką znalazłam, jak poszukacie napewno coś ciekawszego znajdziecie :)

no właśnie szukam sobie piłki i poradzcie jaki mam kupić rozmiar? jestem niska bo mam 154 cm wzrostu i boję się ze kupię za dużą :)

to pierwsza lepsza piłka jaką znalazłam, jak poszukacie napewno coś ciekawszego znajdziecie :)

no właśnie szukam sobie piłki i poradzcie jaki mam kupić rozmiar? jestem niska bo mam 154 cm wzrostu i boję się ze kupię za dużą :)

Ja tylko 6cm więcej i ta 65cm jest nawet chyba minimalnie za niska, także wydaję mi się że spokojnie te 65cm się dla Ciebie nada :)

Ja nie moge zadnych cwiczen wykonywac,ale dostalam zielone swiatelko na cwiczenia oddechowe-tylko i wylacznie :-( S jest semi buddysta,wiele lat chodzil na yoge,wiec chce mi troche pomoc,ale jakos sie nie moge przemoc do takich cwiczen---dokladniej mam na mysli cwiczenia oddechowe,na rozluznienie opony,bo maluszek i wszystko wokol niego,zaczynaja mnie podduszac czasem :-(

Dziewczynki rozmawiałam teraz z Iloną 1990 .
Ilonka jest w szpitalu ,prosi o kciuki.
Dostała dość silnych twardnień brzucha ,ale na szczęście nie jest to regularne i do opanowania.
Ma upławy ,bo walczy z infekcją dróg moczowych .
Pojechała do Łodzi ,więc tam się nią odpowiednio zajma na pewno i wkrótce do nas wróci.
Dostała już Nospę w zastrzyku ,czeka teraz na antybiotyk i kroplówkę .
Musi być dobrze :tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry