• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

Mi twardnieje brzuch najczęściej kiedy najem się czegoś ciężkostrawnego, staram się nie brać żadnych leków, piję miętę i kładę się do łóżka, nospę brałam chyba tylko raz od początku ciąży.

Paznokcie zrobione, sukienka wyprasowana, koszula i garnitur męża też już przygotowane, tylko jakoś chęci brak na tę zabawę, ale jak to któraś z Was dziś napisała, trzeba korzystać póki można, bo później nie wiadomo jak będzie :-D

reklama
to pierwsza lepsza piłka jaką znalazłam, jak poszukacie napewno coś ciekawszego znajdziecie :)

no właśnie szukam sobie piłki i poradzcie jaki mam kupić rozmiar? jestem niska bo mam 154 cm wzrostu i boję się ze kupię za dużą :)

to pierwsza lepsza piłka jaką znalazłam, jak poszukacie napewno coś ciekawszego znajdziecie :)

no właśnie szukam sobie piłki i poradzcie jaki mam kupić rozmiar? jestem niska bo mam 154 cm wzrostu i boję się ze kupię za dużą :)

Ja tylko 6cm więcej i ta 65cm jest nawet chyba minimalnie za niska, także wydaję mi się że spokojnie te 65cm się dla Ciebie nada :)

Ja nie moge zadnych cwiczen wykonywac,ale dostalam zielone swiatelko na cwiczenia oddechowe-tylko i wylacznie :-( S jest semi buddysta,wiele lat chodzil na yoge,wiec chce mi troche pomoc,ale jakos sie nie moge przemoc do takich cwiczen---dokladniej mam na mysli cwiczenia oddechowe,na rozluznienie opony,bo maluszek i wszystko wokol niego,zaczynaja mnie podduszac czasem :-(

Dziewczynki rozmawiałam teraz z Iloną 1990 .
Ilonka jest w szpitalu ,prosi o kciuki.
Dostała dość silnych twardnień brzucha ,ale na szczęście nie jest to regularne i do opanowania.
Ma upławy ,bo walczy z infekcją dróg moczowych .
Pojechała do Łodzi ,więc tam się nią odpowiednio zajma na pewno i wkrótce do nas wróci.
Dostała już Nospę w zastrzyku ,czeka teraz na antybiotyk i kroplówkę .
Musi być dobrze :tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry