reklama

Maj 2012

Dziewczyny czy wam się tez tak nie chce jak mi :/
Za tydzień mam egzamin z antropogenezy a ja jak widzę książki to już na sam ich widok idę spać. Kawy nie piję (Kawę piję tylko jak mi ciśnienie spada poniżej setki) a po białej herbacie to mnie mdli...
Tak źle i tak nie dobrze :-(

Na szczęście wszystko mamy zaliczane w zerowych terminach i będę miała cały luty na odpoczynek :-) i będę mogła zająć się magisterką bo ona się też sama nie napisze (A SZKODA!!!)

reklama
dobre :-D:-D:-D:-D

Tantum rosa ,maść clotrimazolum ,(ale nie zawsze działa),zioła odkażające zaparzaj i rób nasiadówki ,pij żurawinkę czasami też pomaga bo to może być od cewki moczowej ;-)
Zdrówka

Ilonka była w ciąży niedawno z bliźniakami i poroniła je w 22 tc .
Możliwe więc ,że ten termin był na kwiecień .
Tewraz jest w 21 tc i coraz bardziej się boi ,ponieważ zbliża się ten magiczny dla niej 22 tc .
Właśnie tymi nerwami i stresem dokłada sobie skurczy i napięć ,ale wcale jej się nie dziwię.
Też bym się denerwowała.:sorry::sorry:
oj wcale se nie dziwię,z ę się denerwuje. Miejmy nadzieję, ze będzie ok.

Witajcie!
Dzis sie wyglupilam i licze,ze nie bedzie rewelacji :zawstydzona/y: Pojechalismy do Centrum :-) Fantastyczna przechadzka,z przystankami na wc(co 15minut:sorry:) i odpoczynek dla mnie.Weszlismy przy okazji do dwoch sklepow,S zakupil pajacyk dla Leo(nie moglam powiedziec nie-tygrysek z Kubusia Puchatka),a V dostala lalke Belli(z "Pieknej i Bestii") w sklepie Disney'a-wszystko superprzecenione!:tak:A do tego byla fiera czekolady pod Arena :-D Mniam,mniam!
Teraz leze i odpoczywam.Spac mi sie chce strasznie,swieze mrozne powietrze tak na nas podzialalo ;-)

No i tak jak poradziłyście wysmarowałam się maścią clotrimazolum i ulga po 15 minutach niesamowita.. ;) Wizytę u Gina tak mam już tez umówioną na wtorek o 16:50 :P Więc tez powiem o tym swędzeniu i upławach.. I jeszcze mam nadzieje,że poznam wreszcie płeć bo już za długo na to czekam:)

ps. pamiętacie dziewczyny jak pisałam wam o moim byłym co mi paczkę miał wysłać z moimi rzeczami....
No i paczka doszła wczoraj ku mojemu zdziwieniu paczka ważyła więcej o jakieś 15 kg niż pisał.....
więc musiałam zapłacić o 150zł więcej niż przypuszczałam.... spłukałam się z kasy na amen.
Wyobraźcie sobie ,że te dodatkowe kg wzięły się(miedzy innymi) z tąd ,ze ten dupek powysyłał mi niektóre rzeczy które kiedyś mu kupiłam np . spodnie, końcówkę perfumy.... nie no paranoja !!! nie wiem co chciał tym udowodnić.... Jak tak od razu chciał oddawać wszystko co mu kupiłam mógł wysłać cenniejsze rzeczy które ode mnie dostał np zegarek który kosztował sporo pieniędzy a nie jakieś gacie czy perfumy i jakieś kartki i tak dalej. Ale mam nerwy....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

No i tak jak poradziłyście wysmarowałam się maścią clotrimazolum i ulga po 15 minutach niesamowita.. ;) Wizytę u Gina tak mam już tez umówioną na wtorek o 16:50 :P Więc tez powiem o tym swędzeniu i upławach.. I jeszcze mam nadzieje,że poznam wreszcie płeć bo już za długo na to czekam:)

ps. pamiętacie dziewczyny jak pisałam wam o moim byłym co mi paczkę miał wysłać z moimi rzeczami....
No i paczka doszła wczoraj ku mojemu zdziwieniu paczka ważyła więcej o jakieś 15 kg niż pisał.....
więc musiałam zapłacić o 150zł więcej niż przypuszczałam.... spłukałam się z kasy na amen.
Wyobraźcie sobie ,że te dodatkowe kg wzięły się(miedzy innymi) z tąd ,ze ten dupek powysyłał mi niektóre rzeczy które kiedyś mu kupiłam np . spodnie, końcówkę perfumy.... nie no paranoja !!! nie wiem co chciał tym udowodnić.... Jak tak od razu chciał oddawać wszystko co mu kupiłam mógł wysłać cenniejsze rzeczy które ode mnie dostał np zegarek który kosztował sporo pieniędzy a nie jakieś gacie czy perfumy i jakieś kartki i tak dalej. Ale mam nerwy....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
coo za dupek! a przynajmniej przysłał ci coś co ci się przyda?

Prosiłam go aby nie wysyłał mi starych moich jakiś spodni ktore byly np poniszczone juz i poprostu małe i zbedne rzeczy.. a on wysłał mi najwieksze dziady!!!! spodnie w ktorych nie chodziłam od 4 lat.....dyzydoranty puste !!!! kremy po terminie!!!
jedyna przydatna rzecz jaka mi wysłał to drukarka do zdjęć a tak pozatym to pieniądze wyrzucone w błoto !!!!

dodam,ze ubrania szare... cuchnące wilgocią i grzybem !!! nie wiem gdzie on to trzymał!

witam u nas nareszcie zima!!!!!:-D spacerek zaliczony mały w siódmym niebie, padł jak przecinak no i ciekawe do której będzie później szalał:angry: no ale trudno trzeba będzie to jakoś przetrwać
pozdrawiam gorąco buźka

Pieszczoszka,nie ciekawie :-( Moj byly wyrzucil wszystkie rzeczy do smieci,przy naszych znajomych.Przynajmniej,ktos z "szukajacych" w smieciach sie ucieszyl.Bogu Dziekuje,ze juz nie musze z takim dupkiem rozmawiac.Amen i dla Ciebie tez tak powinno byc!
ps.jaka milosc jest czasem slepa!

reklama
Cześć dziewczynki.
Przeczytałam tylko kilka ostatnich stron - więcej niestety nie dam rady:(
Ale zrobiła się zim a za oknem, aż miło:)
Miałam ciężki tydzień. Wczoraj byłam na imprezie - urodzinach męża kuzynki. Trochę potańczyłam, ale zebraliśmy się do domku przed 24. Dziś, jak co niedzielę, byliśmy na obiedzie u teściów - dopiero co wróciliśmy i odpoczywam. Za niedługo jedziemy do brata P., bo będzie składać mu kompa. Ja także nie przepadam za wizytami u nich, więc dusia możemy podać sobie rękę:/ Wymigać się nie mogę, bo już dwa razy z rzędu P. był u nich sam:(

Ilonka, Suzi trzymam mocno za Was kciuki - musi być dobrze! Jestem myślami z Wami!

Pieszczoszko pozwól, że nie skomentuję zachowania Twojego byłego, bo szkoda słów i nerwów!

Pisałyście o piłkach gimnastycznych- dzięki dziewczyny, bo ja planowałam ćwiczenia na niej, ale wiecie jak to w ciąży - zapomniałam kompletnie o tym. Cóż, skleroza nie boli. I tak się zastanawiam nad rozmiarem - mam 166 cm wzrostu i wg zaleceń powinnam kupić rozmiar 65 cm (i wg wzrostu i wg wyliczenia od pięty do kolana+10cm). Ale piszecie, że macie 75 cm i większe przy podobnym wzroście. I teraz jestem w kropce, nie mogę się zdecydować - radzicie kupić większą niż te 65 cm??

Pozdrawiam Was gorąco:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry