Martusia22267
Fanka BB :)
a ja mam dziś podły nastrój....:-( ryczeć mi się chce z byle powodu itd itp... nie ma to jak hormony:-
-
-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
śliczne!!! Dysponujesz może wzorem?? :-)Wróciła od gina.
Info na lekarskim.
;-)Dziewczynki zrobiłam dziś taki bucik ,dla Karolinki .
Może być?
ja bardzo chętnieWitam:-)
Moje dziecię miało dziś imprezę w klubie maluszka, bo jeden chłopiec skończył 2 latka. Przychodzimy po Lenę a tam cała ekipa śpitaaaaaaaka impreza była
Nasza młoda zasnęła na pluszowej biedronce, panie ją przykryły kocem i wyglądała przesłodko
Na śpiocha została przeniesiona do domu i nadal lula, a ja się za obiad biorę.
Jakbyście miały ochotę na pyszny sernik lub biszkopta z galaretką i truskawkami to zapraszam;-)
Stokrotka - kiedyś czytałam, że na zaparcia kobietom w ciąży pomagają suszone śliwki i morele. Możesz też sypać kanapki i co tam jesz otrębami,są zdrowe, mają dużo błonnika i przyspieszają trawienie.
karis - oj tak, babskie spotkania to jest to, co tygryski lubią najbardziej![]()
No niestety każda z nas ma takie dni...głowa do góry;-)a ja mam dziś podły nastrój....:-( ryczeć mi się chce z byle powodu itd itp... nie ma to jak hormony:--
-(
a ja mam dziś podły nastrój....:-( ryczeć mi się chce z byle powodu itd itp... nie ma to jak hormony:--
-(

papa