reklama

Maj 2012

Fiore trzymam kciuki
As kuruj męża
Mój brzuch jest równiutki, ale ja zawsze byłam symetryczna. Wydaje mi się, że to jest bardzo zmienna sprawa i nie ma co sie przejmować.
Cały talerz owoców zjedzony. Ale mi sie nie chciało wstać w ten pochmurny dzień.
Kolega zaproponował mi pracę bo akurat w firmie w której pracuje są przyjęcia i przyjęli by mnie bez żadnych warunków. Tak mi żal, że nie mogę do niej iść ze względu na ciąże, że cały czas o tym myślę...

reklama
Witam drogie mamusie ) bardzo dawno nie było mnie tutaj i juz chyba nie dam rady ogarnac tych wszystkich wpisów.. Ale jesli pozwolicie to dzisiaj znowu sie przyłacze :)

witam Was dziewczynki! za mna ciezka noc. po pierwsze dlatego ze moj dzidzius jeszcze nigdy nie byl tak aktywny w nocy jak dzis i kilka razy tak kopnal ze az prawie podskoczylam, a po drugie skurcz prawej lydki nie dal mi spac... tez macie skurcze nog? ja biore magnez 2 razy dziennie a i tak czasami dokuczaja...
co do brzucha to moj teraz np. jest okragly ale czasami mi sie wydaje ze tez jest nierowny, jakby wiekszy z lewej strony.
drota, nie musisz za kazdym razem wklejac, wystarczy ze raz wkleisz w swoim profilu, o mnie, pole sygnatura.

Dziekuje za podpowiedz mało bystra w tych sprawach jestem ; ) Pisałyscie jzu moze cos na temet wózków jakie chcecie kupic, bo ja mam kilka na oku ale trudno mi sie zdecydowac.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry