reklama

Maj 2012

Ja dziś byłam na glukozie, i nikt mnie nie poinformował o tym, że nie można chodzić, dużo nie przeszłam, może z 200 m, póżniej leżałam. Mam nadzieję, że wynik nie jest zakłamany.

reklama
Dziewczyny - współczuję tak niemiłych przeżyć, dobrze, że wszystko jest ok.
Ja dzisiaj od rana leże - dokuczają mi straszne bóle stawów, co prawda od jakiegoś czasu, ale to, co się dzieje dzisiaj przebiło wszystko :confused2:. Prawa noga od biodra do kolana boli niemiłosiernie, nie da się ani siedzieć, ani leżeć w żadnej pozycji. Wzięłam apap i czekam na jakieś efekty, oby coś pomogło :no:
Co do skurczy - mam to samo, lekarz kazał brać magnez. z tym, że mnie skurcze łapią stopy :-( Czy Wy też cierpicie na takie bóle kostno - stawowe?

Mi nic takiego nie dokucza. Chociaż jak napisałaś to będę szukać u siebie objawów:) i może nawet coś znajdę...:)
Mam pytanie czy apap można brać w ciąży? Pan w aptece powiedział wczoraj mojemu Ł. że w ciąży żadnych przeciwbólowych nie można... Tak więc wczoraj prawie umarłam z bólu, ale głowy... Znów niestety migrena- dawno jej nie było.

paulinka Apap mozna ja biore Panadol ktory tez mozna:tak:Wspolczuje migreny:-( Ja tez mam co jakis czas,ostatnio na poczastku ciazy przy zatokach:no: Wzielam dwa panadole i lezalam pol dnia i naszczescie przeszlo:tak:
Ja nie kupuje gulkozy bo u nas maja w laboratorium:tak:

reklama
No ja właśnie niedługo bede musiała iść zrobić ten cukier. A coś mi sie obiło o uszy, żeby samemu glukozę w aptece kupić, wiecie jak to faktycznie wygląda?
Badanie wygląda w ten sposób, że najpierw dostajesz skierowanie na krzywą cukrową od lekarza, nastepnie idziesz do apteki i kupujesz wskazaną przez lekarza dawkę glukozy i z tą glukoza idziesz do laboratorium gdzie robią Ci badanie.

Zuz-Inka współczuję przeżyć, dobrze że nic się nie stało.
Paulinka wolno brac Apap i Paracetamol.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry