Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki, czy Wasze brzuszki są takie równiutkie? ja zauwazylam ze po lewej stronie jest troszke większy, przez co wyglada na krzywy. zastanawiam sie czy to moze tak byc, czy cos sie tam dzieje złego? tak mam juz od jakiegos czasu. Maluszka czuję w calym brzuszku. Boję sie ze mogli mi cos "napsocic" przy cesarce.
.
To dużo zdrówka dla córki i trzymam kciuki zeby bylo dobrze !i złe myśli precz , całe szczeście ze nic powaznego sie nie stało! iWitajcie!
Mialam wczoraj straszny dzien! Anie na pasach potracil autobus. Na szczescie zahamowal tak ze tylko Anie popchnal i uderzyla glowa o asfalt ma sinca ale na szczescie na razie nic sie nie dzieje wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze. Oczywiscie policja lekarz dyrekcja szkoly...ufff.
Wieczorem na spokojnie jak emocje opadly i pomyslalam co by bylo gdyby...
Ania weszla prawidlowo na pasy w miejscu oznaczonym i dobrze widocznym.
Czulam jak maluszek jest niespokojny i sie wierci wiecej niz zazwyczaj wiec wypilam melise i staralam sie uspokoic...ale latwo powiedziec.
Pozdrawiam i mam nadzieje po weekendzie miec wiecej czasu aby poczytac co u Was
oj bardzo współcxuję, straszne przezycie. Dobrze, ze się tak skończyłoWitajcie!
Mialam wczoraj straszny dzien! Anie na pasach potracil autobus. Na szczescie zahamowal tak ze tylko Anie popchnal i uderzyla glowa o asfalt ma sinca ale na szczescie na razie nic sie nie dzieje wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze. Oczywiscie policja lekarz dyrekcja szkoly...ufff.
Wieczorem na spokojnie jak emocje opadly i pomyslalam co by bylo gdyby...
Ania weszla prawidlowo na pasy w miejscu oznaczonym i dobrze widocznym.
Czulam jak maluszek jest niespokojny i sie wierci wiecej niz zazwyczaj wiec wypilam melise i staralam sie uspokoic...ale latwo powiedziec.
Pozdrawiam i mam nadzieje po weekendzie miec wiecej czasu aby poczytac co u Was