Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

U mnie też remont nieustający także w pełni rozumiem, no cóż trzeba się trochę przemęczyćStokrotka - zazdroszczę możliwości korzystania z wanny. ja mogę sobie pozwolić na maleńkie mycie +włosy i to nad wiaderkiem:/ jak ludzie sobie kiedyś radzili? najgorsze jest, że trzeba czekać w najlepszym wypadku do wtorku:/
rozmarzyłam się, a tu trzeba sprzątać i ciasto upiec - tak, wspomniana teściowa..
miłego dnia Kochane:*
Dziś zrobiłam sobie luźny dzień i leżę przed tv, trochę lenistwa jeszcze nikomu nie zaszkodziło 
Ostatnio uwielbiam słodycze, a na samą myśl o takim świeżym cieście aż mi ślinka cieknie;-) Miłej niedzieli
Ucieka, jak go tatuś złapie za wystającą, najprawdopodobniej, nóżkę
ale jest to uciążliwe bardzo - wieczorami nie mogę ani popracować na siedząco, ani nic zrobić :-(
każdy krok okupiony był niesamowitym bólem w krzyżu...

a raczej jego zapału! Nie przemęczaj się kobito! 

Więc te co miały odwiedziny teściów niech nie narzekają
Nie było tak źle ale już zapowiedziałam R., że co za dużo to nie zdrowo.
po slicznie przespanej nocy,ale to prawda ze nie czuje sie wogole dobrze:-(S czuje sie nie za ciekawie,ale juz nie ma wysokiej goraczki.Jutro do lekarza,a do pracy pewnie nie pojdzie przez pare dni
V ma dosc duzo energii,wiec wszedzie jej pelno,ale mnie rozczula co chwile jakims wystepem.Dzis dzien "malpki-przytulanki",co chwile podchodzi chwyta za szyje,cmoka buziaka,mowi ze nas kochach,przytula mocno i idzie dalej sie bawic :-) Leo uparl sie na draznienie mojego pepka,i wedruje po brzuszku zaczepiajac o pepek wciagajac i wyciagajac