• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2012

agasim - co za wstrętny babol z tej lekarki:angry:i niby to kobieta najlepiej zrozumie drugą kobiete..akurat..Tak jak piszesz, najważniejsze, ze z dzidzią dobrze:-)
a komody Ci zazdroszczę..i w ogóle syndromu..ja juz też bym chciała ze wszystkim ruszyć, ale jakoś trudno mi to przełożyć na działanie.Swoja drogą to ciekawe, bo zasadniczo właśnie zachowuję sie odwrotnie, tzn. działam a nie gadam, a tu o..
As - o rany..mniam, mniam..już się głodna zrobiłam..i jeszcze te truskawki..a właśnie widziałam kiedyś reklame w tv i pomyślalam o mojej córeczce, zeby jej kupic, ale jakos nie dotarlam do B.

A powiem Wam jeszcze, że mi moja 4-latka komplement wczoraj zasunęła. Ogląda bajkę z misiem Bernim w komputerze i nagle woła: Mamo, ty jestes podobna do misia Berniego...no normalnie baaaaaaaardzo smieszne to było;-)

reklama
hehehe
Fiore, ale Ty jesteś wredota z tymi truskawkami:-p. Zdrówka Ci życzę Kochana!

Aimee, dzięki za zrozumienie. Ja sobie tłumaczę, że ten babsztyl mi po prostu zazdrości dzidziusia i dlatego tak się zachowała. Bo inaczej jej nie potrafię wytłumaczyć. Może miała zły dzień...

Ty jesteś podobna do misia Berniego, a mój brat ostatnio skomentował, jak weszłam do pokoju, gdzie oglądał tv: "Hej, zabierz ten bęben z ekranu". Bo i teraz brat ma ksywkę Bęben;-p

Ostatnia edycja:
czesc
wpadlam tylko zameldowac, ze zyję
stresy mam dzisiaj dalej, ale cnienie sie unormowalo.
tez niestety wstajęw nocy na leki, ale co tam, szykuję sobie py łóżku. W maju juz nie bedize tak lekko trzeba bedzie wstac i się porządnie rozbudzić ;-)
zmykam skombinowac jakis obiad

Wróciłam od lekarza, ciśnienie w miarę w normie, dostałam skierowania na badania, jutro muszę jechać je zrobić... Mam nadzieję, że wyjdą dobrze :baffled::baffled:
Gotuje mi się barszcz czerwony, na drugie danie zrobię dla siebie pierś z kurczaka z ziemniaczkami, a M nie wiem co będzie chciał...
Chyba coś mi zaszkodziło, żołądek nadal się odzywa, a do tego jakieś rozwolnienie się zaczyna :no::baffled::baffled:
Ponadto zmarzły mi nogi jak wracałam z ośrodka i muszę wziąć urosept, bo mam obawy jak to się może skończyć... a nerka oczywiście boli dalej... Idę wstawić pranie, trzeba się zabrać do życia, a nie biadolić :sorry2::sorry2:

Anik w 1 ciazy brałam 6 tabl magnezu dziennie i nic mi nie bylo, zadnych dolegliwosci, mysle ze masz jakiegos wiruska;-)taka dawka dopiero ma wplyw na skurcze macicy:tak:

Muszę zrobić przerwę, bo przyjeżdżają teściowie z wizytą do wnuczki..oj..nie lubię, ale to raz w miesiącu, więc jakoś przeleci..
do wieczorka zatem albo jutra .pa.

reklama
2xdziennie to raczej nie powinno Ci zaszkodzic...moze faktycznie cos podlapalas...z naturalnych metod powstrzymywania biegunki pomaga lyzka naturalnego kakaa pomieszanego z lyzla maki ziemniaczanej z odrobina wody aby dalo sie to wypic....mi zawsze pomaga

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry