natalka1704
Fanka BB :)
a ktos wie co z carmella sie dzieje ?? juz troche czasu jej tu nie bylo i tak sie wlasnie zastawiam ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj ja tez dzis spacc nie moglam. Zaraz zrobie obiad i ide na zakupy i do koleanki. Czyli pewno po obiedzie bede padnieta
Powiedzcie i jak wysoko maci dno macicy? Podpowied - dno macicy jest od góry - jak polozycie reke pod biustem to ile wam sie zmiesci? Mi w 7 misiacu zwyle kolo pol dloni max sie miescieło, a teraz 1, i troche mnie martwi to, zastanawiam sie cy Zuzi ma dosc miejsca by sie dobrze rozwijac. Zwłaszcza, ze ostatnio jakos ciasno ma bo jak sie rusza to tak mocno czuje jakby sie na sucho ruszała az boli.
martaik a co u ciebie??a ktos wie co z carmella sie dzieje ?? juz troche czasu jej tu nie bylo i tak sie wlasnie zastawiam ...