reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Kegla ćwiczę... jak sobie przypomnę :-p nudności odrobinę ustąpiły, ale i tak nie jest dobrze, nie wiem, czym to jest spowodowane :baffled::baffled:
Zaczynają mnie nachodzić głupie myśli, że to może przez moje ciśnienie, ale mierzyłam rano i miałam 135/88, więc w normie się zmieściłam...
Słodkiego też nie jem:baffled::baffled: makabra...

Hej Dziewczyny :)
Widzę że dziś noc ciężka u większości... ja po wczorajszych spacerach padłam i spałam do 6.00. Ale widok za oknem (śnieg i szaruga) po wczorajszym cieplusieńkim i słonecznym dniu sprawił że położyłam się dalej i kimałam do 7.40. Później posiedziałam (a raczej chrapałam :p ) na wykładzie 3h... no i z powrotem do domku. na 18.30 śmigam do szkoły rodzenia. Dziś niestety sama :/ i szkoda bo Ciacho nie obejrzy porodówki :( no ale co zrobić...

ćwiczenia mięśni kegla robię właśnie w SzR. to są właśnie te ćwiczenia które mnie wykańczają :O no ale robię je od dawna już bo mam problem z trzymaniem moczu.

oj ja tez dzis spacc nie moglam. Zaraz zrobie obiad i ide na zakupy i do koleanki. Czyli pewno po obiedzie bede padnieta

Powiedzcie i jak wysoko maci dno macicy? Podpowied - dno macicy jest od góry - jak polozycie reke pod biustem to ile wam sie zmiesci? Mi w 7 misiacu zwyle kolo pol dloni max sie miescieło, a teraz 1, i troche mnie martwi to, zastanawiam sie cy Zuzi ma dosc miejsca by sie dobrze rozwijac. Zwłaszcza, ze ostatnio jakos ciasno ma bo jak sie rusza to tak mocno czuje jakby sie na sucho ruszała az boli.

Ja mogę włożyć pod biust całą dłoń... mimo tego że biust mój jest okrutnie nisko położony...

Pozdrówka :*

Witam się i ja!!!

Rano obskoczyłam laboratorium. Tak jak się domyślałam, jestem lżejsza o równą stówkę... :baffled:

Potem podjechaliśmy do stolicy po wyniki wymazu i cytologii. Wyniki chyba ok!

W drodze powrotnej weszliśmy na drugie śniadanie do mc'donalds. Chapnęłam jakąś niby zdrową kanapkę :-D i dokończyłam mc'flury który Juli nie smakował co zaskutkowało skokiem cukru... :szok::cool: Niby nie dużo bo na 146 ale zasypiałam przez to na stojąco, aż zawrotów głowy dostałam... :-D głupia pazerna baba w ciąży... :-D:-D:-D ale warto było... :-D

Jutro do odbioru wyniki... ciekawe jak moja hgb ???

Poza tym to chyba mi się miednica rozłazi albo nie wiem co, ale tak mnie boli ta część kości centralnie pod brzuchem... :szok::wściekła/y:
to chyba spojenie łonowe... :confused: W poniedziałek mam gina to mu powiem... :blink:

Dla wszystkich majowych mam najserdeczniejsze życzenia z okazji DNIA KOBIET!!!
Zobacz załącznik 444938

Witajcie kochane .My nadal w dwupaku :-):-)
Na razie udało się powstrzymać wszystko.
Jestem już na patologii ciąży i od dziś mam tu laptopa,więc będę zaglądać codziennie do Was .

Aha ,Karolinka przy przyjęciu ważyła już pawie 1600 g ,dostała już 2 dawki sterydów na rozwój płucek .
Inwazyjne leczenie już zakończone.
Wróciłam na leki tylko doustne ,te które dostawałam w domu.
W razie silniejszych skurczy dostaję czapki rozkurczowe ,więc już spokojnie.
mamy sobie leżakować i rosnąć :-):-):-)
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA KCIUKI !!!!!:tak::-):-):-)

reklama
as kochana i tak trzymaj :tak::tak::tak: i obyście jak najdłużej w dwupaku zostały.Zdrówka i cieprliwości dla czekającej na ciebie w domu rodzinki!
suzi mam nadzieję że u ciebie też wszystko dobrze:tak:

Do góry