reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
DZIewczyny mam taki pomysł...może utworzymy wątek zamknięty gdzie będziemy mogly wymienić się np: nr tel lub gg, mailem itd. Dobrze żeby to byl temat zamknięty żeby nikt "obcy" nie miał dostępu do tych informacji :-)

Co Wy na to?

ja jestem za:) nawet chciałam Ciebie prosić Suzi, abys mi wysłała sms-a jak wyjdziesz od lekarza ale nie miałam śmiałosci poprosic:)

Sissi jestes w 6 tygodniu, spokojnie! Ja pamietam jak bylam ze srednim synem rowno w 6 to ginka tez nie mogla nic znalezc ale wytlumaczyla mi ze to wczesna ciaza a jeszcze moglo sie owu przesunac, choc akurat Ty mialas monitorowana ale na prawde SPOKOJNIE!!! I tak jak radza dziewczyny idz na inne usg!

Suzi
czekamy na wiesci!!!
Co do grupy bo w tej chwili admini nie zakladaja juz watkow zamknietych tylko grupy to jak najbardziej ale moze najpierw spokojnie poznamy sie na otwartym. Chyba ze faktycznie dla gadu gadu ale to mozna i na PW wyslac jesli ktoras chce

Spadam na zebranie do szkoly pokaze sie jak wroce

Co do grupy bo w tej chwili admini nie zakladaja juz watkow zamknietych tylko grupy to jak najbardziej ale moze najpierw spokojnie poznamy sie na otwartym. Chyba ze faktycznie dla gadu gadu ale to mozna i na PW wyslac jesli ktoras chce
Jasne, nie mialam na mysli ze juz dzis:) Ja sama jeszcze nie mam pewnosci czy zostane tu na "zawsze";-) Wiem ze tak jest łatwiej bo nie trzeba sie martwic jesli kogos nie ma lub nie ma dostepu do neta:-)

reklama
Sorki ,że pytam ,ale byłaś u lekarza?:zawstydzona/y:
Bo widzę ,że 3 aniołeczki masz.:-:)-(
Znasz przyczynę ?
Zapalam dla nich światełka (*) (*) (*)

Do góry