reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

suzi jeśli usuwasz mnie z "jawnego" tajnego to powinnaś mnie o tym powiadomić .Nie uważasz :confused:
Chciałabym pousuwać to co tam napisałam ,a nie dałaś mi takiej możliwości.:sorry2::sorry2:
Trochę to nie na miejscu z Twojej strony :-:)-:)-(
Po raz kolejny pokazałaś jaka jesteś naprawdę .:rofl2::rofl2:

reklama
Wczoraj pisalam o tym ze grupa zostanie wyselekcjonowana...
A po co mialas tam byc skoro piszesz ze i ta sie nie udzielasz:confused:

Wczoraj pisalam o tym ze grupa zostanie wyselekcjonowana...
A po co mialas tam byc skoro piszesz ze i ta sie nie udzielasz:confused:
napisałam Ci wyraźnie,że nie piszę o sobie osobiście ,bo nie czuję się tam bezpieczna.
O sobie prywatnie pisałam 6 października ,a potem pisałam ogólnie jeszcze .:rofl2:
Ale to Twoje forum i możesz robić co chcesz .
To Ty jesteś guru :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Daj mi tylko dostęp na jakiś czas ,bym mogła pokasować swoje rzeczy.:-p
ps :-p

I jeśli masz zamiar selekcjonować tak za każdym razem z kim się zetniesz na ogólnym to długiej żywotności ten zamknięty mieć nie będzie :-D:-D:-D:-D
Ale to moje zdanie.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Witam się i znikam :)

Jadę na USG , boje sie trochę....narazie pa pa
Powodzenia

napisałam Ci wyraźnie,że nie piszę o sobie osobiście ,bo nie czuję się tam bezpieczna.
O sobie prywatnie pisałam 6 października ,a potem pisałam ogólnie jeszcze .:rofl2:
Ale to Twoje forum i możesz robić co chcesz .
To Ty jesteś guru :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Daj mi tylko dostęp na jakiś czas ,bym mogła pokasować swoje rzeczy.:-p
ps :-p

I jeśli masz zamiar selekcjonować tak za każdym razem z kim się zetniesz na ogólnym to długiej żywotności ten zamknięty mieć nie będzie :-D:-D:-D:-D
Ale to moje zdanie.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
DARUJ SOBIE.
I wlasnie dlatego ż zyciu nie oddała bym na ciebie glosu jako na MODA:tak:
Zaraz, zaraz :confused: czy to czasem nie ty wczoraj pisalas ze nie bedzie Ci zal jesli zostaniesz usunieta:confused::-D Zdacyduj sie babo!!!!!
Jeszcze raz napisze: GUBISZ SIE:-D

Dla mnie koniec tematu:tak:
Ps. "Daj mi tylko dostęp na jakiś czas ,bym mogła pokasować swoje rzeczy."
Zaraz usunę:tak:

Ostatnia edycja:
może zrobicie dziewczyny osobny wątek As kontra Suzi:confused: bo chyba wszyscy już mają tego po dziurki w nosie dajcie już spokój!!!!!
A tak powiedzcie mi przestajecie brać kwas foliowy? Bo mi właśnie minął 12 tydzień napewno będę brać tabletki dla kobiet w ciąży i pewnie i tak tam jest ale póki co biorę go osobno

reklama
może zrobicie dziewczyny osobny wątek As kontra Suzi:confused: bo chyba wszyscy już mają tego po dziurki w nosie dajcie już spokój!!!!!
A tak powiedzcie mi przestajecie brać kwas foliowy? Bo mi właśnie minął 12 tydzień napewno będę brać tabletki dla kobiet w ciąży i pewnie i tak tam jest ale póki co biorę go osobno
wyslalam priva do As z pytaniami na temat grupy. nie bede tu wiecej o tym pisac:tak:

Do góry