Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
napisałam Ci wyraźnie,że nie piszę o sobie osobiście ,bo nie czuję się tam bezpieczna.Wczoraj pisalam o tym ze grupa zostanie wyselekcjonowana...
A po co mialas tam byc skoro piszesz ze i ta sie nie udzielasz![]()

powodzeniaWitam się i znikam
Jadę na USG , boje sie trochę....narazie pa pa
PowodzeniaWitam się i znikam
Jadę na USG , boje sie trochę....narazie pa pa
DARUJ SOBIE.napisałam Ci wyraźnie,że nie piszę o sobie osobiście ,bo nie czuję się tam bezpieczna.
O sobie prywatnie pisałam 6 października ,a potem pisałam ogólnie jeszcze .
Ale to Twoje forum i możesz robić co chcesz .
To Ty jesteś guru
Daj mi tylko dostęp na jakiś czas ,bym mogła pokasować swoje rzeczy.
ps
I jeśli masz zamiar selekcjonować tak za każdym razem z kim się zetniesz na ogólnym to długiej żywotności ten zamknięty mieć nie będzie
Ale to moje zdanie.![]()

czy to czasem nie ty wczoraj pisalas ze nie bedzie Ci zal jesli zostaniesz usunieta
Zdacyduj sie babo!!!!!

bo chyba wszyscy już mają tego po dziurki w nosie dajcie już spokój!!!!!wyslalam priva do As z pytaniami na temat grupy. nie bede tu wiecej o tym pisacmoże zrobicie dziewczyny osobny wątek As kontra Suzibo chyba wszyscy już mają tego po dziurki w nosie dajcie już spokój!!!!!
A tak powiedzcie mi przestajecie brać kwas foliowy? Bo mi właśnie minął 12 tydzień napewno będę brać tabletki dla kobiet w ciąży i pewnie i tak tam jest ale póki co biorę go osobno