reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Suzi 1 - a co się dzieje, że dostałaś to skierowanie? Trzymam mocno kciuki - wszystko będzie ok.
Ja dalej w takiej kiepskiej formie jak od dobrych kilku dni więc nie będę Wam tu zasmucać...
Jutro o godz. 11 ma wizytę u ginekologa - trzymajcie proszę kciuki.
Dusia kochana kciuki z calych sil zacisnięte:tak::*
Mam duze skoki cisnienia, ale przyjmuje juz leki wiec powinno byc ok:tak:

Cześć Dziewczyny:)
Wkońcu otrzymalam wyniki w sprawie moich badań krwi na syndrom Downa.Przezierność wyszla 3,0mm a wynik z krwi 1:1425...troche mi ulżyło...ufffffffffffffffffffff
Bardzo sie ciesze że odechnęłaś z ulgą :tak:
Wszystko bedzie dobrze, ZOBACZYSZ :*:*:*

A odnośnie sexu to ja juz nie wiem co to jest :eek::confused2::zawstydzona/y:

Suzi &&& Dusia idem
Witajcie.
Dzis dziwny dzien,bo noc nie przespana.Zasnelam przed 21 a wstalam o 1:30.Do tego troche problemow mamy,ale przejda.
Przepraszam,ze sie nie udzialam.Ciagle o Was mysle i staram sie codziennie wpasc i przeczytac co piszecie.Pozwolcie,ze wybrne z tych "problemikow" i poczuje sie troche lepiej,bo tez sie boje zeby nie bylo gorzej.
Milego popoludnia i trzymajcie sie cieplutko!!!

Suzi a pytam bo moj mąż jest z Bytomia właśnie:-D i teskni mu sie troche za rodzinnymi stronami,teraz mieszkamy w świętokrzyskim.Trzymam &&&&& zeby bylo wszystko ok.
As ja również witam!
Karis ja tez sie strasznie cieszę,że bedą bliźniaki i do tego dwie panienki:-D
Ja sie jeszcze malo znam ale ponoc lepiej kiedy dzieci przechodza ospe w dziecinstwie ale współczuje maluchom bo to bardzo nieprzyjemne.:crazy:
Martaik spokojnie,na pewno lekko sie naelektryzowałaś jedynie:)
Rurka bardzo sie ciesze i ja,ze wszystko jest ok:-)
Fiore współczuje problemow,ja tak czasem mysle,że w najmniej spodziewanym momencie nawarstwai sie tyle,że czlowiek sie straszie martwi. Trzymam &&& zeby Ci sie wszystko ulozylo po Twojej mysli:tak:

Ostatnia edycja:
dziuraWskarpecie gratuluję blizniaczek :-) Ja w pierwszej ciąży też chciałam bliżniaki , bo zawsze chciałam dwójkę dzieci a wiedziałam że ciężko mi będzie się zdecydować szybko na drugie więc myślałam o bliżniakach no ale wyszedł jeden synek :)

Co tu tak cicho dziewczynki ?

Żadna nie ma siły ;)

Ja dzisiaj troche lepiej, musiałam sie ruszyc na badania i wyniki odebrać. Naaadal w normie, ale naaaadal czuje sie zaniepokojona mocno. Zaraz za dolną granicą normy mam. Ale panikuje ;););)

hej Majóweczki! czytam was regularnie, tylko ostatnio wróciłam trochę do aktywnego życia, zrobiłam praktyki w przedszkolu do których zbierałam się już od września, a teraz się udzielam społecznie i pomagam dzieciakom logopedycznie, więc zaczęłam działać lokalnie skoro już jestem na chodzie.

witam wszystkie nowe mamusie, które do nas dołączyły.

u nas wszystko dobrze, dzidziuś rośnie, a ja czuję się o niebo lepiej niż w pierwszym trymestrze. już niedługo święta...:-)

rurka bardzo się ciesze,że wszystko ok. Ja też ostatnio dostałam list bez dokładnych wyników ale napisane jest,że "low risk" więc się cieszę.
dusia kciuki zaciśnięte.

Co do sexu w ciąży to ja o tym wogóle nie myślę. W poprzedniej faktycznie może bardziej uważałam i wolałam też delikatniej ale teraz to już lecimy po całości na co i jak mamy ochotę ;-) A libido to mi tak zwrosło,ze mi TŻ już czasem mówi,że wymięka przy mnie. Za to przyjemność jaką teraz czerpie z sexu jest mega,aż tak to jeszcze nigdy nie miałam,nawet w poprzednie ciąży, TŻ aż ostatnio skomentował, taki dumny z siebie :-D że chyba jakoś intensywniej niż dotychczas to wszystko odczuwam i przeżywam. Nie narzekam-chciałabym aby tak zostało :-D

reklama
tez bym chciała żeby tak zostalo, bo normalnie to libido mam minimalne a teraz calkiem, cąlkiem i jeszcze wzmożone odczucia no ale niestety to tylko w ciązy. Może jeszcze iedys dla super sexu się na 4 zdecyduję ;-)

nadal walczę z jelitówka mlodego. jutro do lekarza, bo gorączka się pojawila, a później do pracy niestety,wezwali mnie grr dzien na wariata, w dodatku jutro sama jestem, bo A na pozegnalną impreze kolegi uderza, więc i sobotę pewnie sama na polu walki zostanę

Do góry