Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Byłam dziś na Brzuszkowych Warsztatach i położna mówiła, ze jeżeli laktator to tylko elektryczny, bo inaczej szybko straci się pokarm. Mówiła tez ze laktator można wypożyczyć np. w aptekach i wystarczy wtedy dokupić taki zestaw startowy - przyssawek etc.co do karmienia. też szybko się poddałam, teraz żałuję, ale kosztowały mnie te 2 tygodnie prób wiele nerwów i łez, a dziecko coś jeść musiało. Teraz też spróbuję, ewentualnie będę odciągać i karmić butlą moim mlekiem. szukam właśnie dobrego laktatora.. czytam gazety i fora.. życzę Wam powodzeniaa dla butelkowych mam mam dobre wieście - dzieciom karminionym butlą niczego nie brakuje! są równie szczęscliwe jak cycuchowe maluchy
![]()
Moim zdaniem od tego jest watek ogólny i nie potrzeba tworzyć żadnych dodatkowych wątków.Dziewczyny a może aby nie mnożyć tych właśnie 'śmietnikowych' tematów założyć jeden wątek pt.: "Różności" i tam umieszczać wszystkie pytania, dla których nie warto zakładać osobnych tematów? Co Wy na to?

Niestety bedzie dopiero 14 grudnia w domku i juz sie nie moge doczekac.
Tylko nic nie moge mojej mamie powiedziec bo krzyczy na mnie,ze za wczesnie itd. też tak macie?