reklama
Witam!
Ja dopiero wstałam, również się nie wyspałam bo mam w domu chorego R., który cierpi już od drugiego dnia świąt! W nocy wstaję nie tylko do wc
Już po śniadanku. Zaraz wyruszam do miasta.
My sylwestra w tym roku spędzamy w domu wraz ze znajomymi, którzy również spodziewają się dzidzi. Alkoholu nie ruszam, takie jest moje postanowienie, może łyczek szampana, ale prędzej Picollo.
Miłego dnia!
Ja dopiero wstałam, również się nie wyspałam bo mam w domu chorego R., który cierpi już od drugiego dnia świąt! W nocy wstaję nie tylko do wc

My sylwestra w tym roku spędzamy w domu wraz ze znajomymi, którzy również spodziewają się dzidzi. Alkoholu nie ruszam, takie jest moje postanowienie, może łyczek szampana, ale prędzej Picollo.
Miłego dnia!
my też niestety sylwester w domu
. Jeszcze nigdy nie siedziałam w sylwka przed tv i nie wiem, jak to przeżyję. Alkoholu nie tknę przez całą ciążę, więc sylwek nie będzie wyjątkiem. soczek porzeczkowy domowej roboty najwyżej. :-)

she_84
Fanka BB :)
Witam Was dziewczynki i powiekszam grono niewyspanych. Wczoraj się pochwaliłam ze mogę spac bez problemu a dzis w nocy co godzina pobudka i o 8 już koniec spania. To będzie kolejny ciezki dzien. A jeszcze dzis wieczorkiem mamy odwiedzic mojego kuzyna. Nie wiem jak ja wysiedze u niego bo pewnie szybko nie wrocimy. A jutro jednak idziemy do znajomych, będą trzy pary w sumie i troje dzieci. I pic będę tez ewentualnie szampana bezalkoholowego 
As, u mnie tez dzisiaj połówka
i tez nie wiem kiedy to zlecialo.
Zycze Wam fajnego dnia i chorowitkom powrotu do zdrowia!!!
As, u mnie tez dzisiaj połówka
Zycze Wam fajnego dnia i chorowitkom powrotu do zdrowia!!!
Witam,
joasia zdrowka zycze
Dzis rano zauwazylam u mojej corci krostki-prawdopodobnie ospa
O 12 mam zadzwonic do lekarza czy mam pojechac do przychodni i lekarka przyjedzie
Na domiar zlego ja sama nie mialam ospy
wiec sama ide na 16 do lekarza
Doczytalam w necie ze na tym etapie ciazy nic nie grozi maluszkowi ale lepiej to sprawdzic
joasia zdrowka zycze

Dzis rano zauwazylam u mojej corci krostki-prawdopodobnie ospa

natalka1704
Witam sie i ja :-) niestety u nas pochmurnie, raz po raz pada deszcz ...nic tylko spac w taka pogode . Dobrze, ze chociaz cieplo jest
My sylwestra spedzamy w domu ,z siostra mojego M i jej mezem
ktora tez jest w ciazy i juz w 9 miesiacu wiec mam nadzieje ze sie zadna akcja porodowa nie skonczy
mój bedzie opijal a ja bede robic za kierowce ( z czego on jest niezmiernie zadowolony bo moze sie napic i mu jeszcze ktos tylek do domu zawiezie
...
..faceci ) Takze jutro toast ale tylko jakims soczkiem
Miłego dzionka dziewczynki :*

Miłego dzionka dziewczynki :*
my sylwestra spędzimy u znajomych w malym gronie :-) Do tego że alkocholu nie pije na imprezach juz sie przyzwyczaiłam więc raczej nie mam problemu ale na małą lampke szampana się chyba skuszę :-) też tak jak wy jestem dzisiaj nie wyspana ale to chyba wszystko wina pogody ( i ciągłych pobudek w nocy do toalety ) i choć jest 12 mam ochote wrocić do łożka :-)
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
My idziemy ze znajomymi na jakiś bal sylwestrowy... Tak mi się nie chce...
Martusia22267
Witam ja jak na razie to nie mam żadnych problemów ze spaniem dziś wstałam po 11
odkurzyłam, pomyłam podłogi, poprasowałam stertę prania i ogólnie ogarnełam mieszkanko a za chwilę muszę się wziąść za obiad bo S nie długo wraca. Pogoda okropna szaro i coś pada cały czas na szczęście nie muszę się nigdzie dzisiaj ruszać...
co do alkoholu w sylwestra to ja nie tykam ani kropli przez te 9 miesięcy można się poświęcić;-) a poza tym i tak nie lubię szampana
dorka współczuję i trzymam kciuki żeby to jednak nie była ospa

co do alkoholu w sylwestra to ja nie tykam ani kropli przez te 9 miesięcy można się poświęcić;-) a poza tym i tak nie lubię szampana
dorka współczuję i trzymam kciuki żeby to jednak nie była ospa

reklama
Patina26
Właśnie wróciłam od lekarza z Bartem ,ma ospę
i własnie doczytałam ,że u ciebie dorka też ospa zawitała.Ja już ospę miałam tak ,że moge miec ewentualnie półpasiec, ale to mało prawdopodobne tak lekarka powiedziała .Aha bartek poza 5 bombelkami nie ma żadnych objawów ....

Podziel się: