reklama
Paula na pewno dasz rade z dwojka a z milosc do drugiego dziecka coz to samo przychodzi
anik moj ginek tez ma dyzury w szpitalu, podobno sa jego pacjentki to maja lepiej, a jak bym miala na to kase to chyba bym mu zaplacila zeby byl przy porodzie
agushka ja tez mam teraz takie uplawy nie raz sie czuje jakbym popuscila
Pieszczoszka ja juz chyba 2lata nie nosze kolczyka w pepku(moj brzuch nie wygladal ladnie wiec wyjelam
) a dziurka mi nie zarosla
fiore trzymam &&&&&, zeby jeszcze Leo posiedzial w brzuszku
Ja zrobila obiad(spaghetti z tunczykiem) niedlugo zbieram sie po Misie

anik moj ginek tez ma dyzury w szpitalu, podobno sa jego pacjentki to maja lepiej, a jak bym miala na to kase to chyba bym mu zaplacila zeby byl przy porodzie

agushka ja tez mam teraz takie uplawy nie raz sie czuje jakbym popuscila

Pieszczoszka ja juz chyba 2lata nie nosze kolczyka w pepku(moj brzuch nie wygladal ladnie wiec wyjelam

fiore trzymam &&&&&, zeby jeszcze Leo posiedzial w brzuszku

Ja zrobila obiad(spaghetti z tunczykiem) niedlugo zbieram sie po Misie

Ostatnia edycja:
little_nina
Fanka BB :)
Little nina z ta makrelka wedzona to uwazaj bo wedzonego w ciazy nie mozna z tego co sie orietuje.
Wędzone można, ale musi być wędzone na gorąco (czyli właśnie makrela) a nie na zimno, jak na przykład łosoś. Chodzi o listeriozę, ale ona w temperaturze wyższej ginie, więc z tego co wiem można spokojnie jeść takie ryby. To tak samo jak z serami plesniowymi. Również z powodu listeriozy, nie powinny być jedzone przez ciężarne kobiety, to prawda, ale z drugiej strony te sery dostępne u nas w sklepach są z mleka pasteryzowanego, czyli ryzyka nie ma
I nie przeginajmy, ciąża nie znaczy że się trzeba w namiocie tlenowym zamknąć i leżeć przez 9 miesięcy jedząc jedynie marchewkę z bio upraw.
Trzymam kciuki za fiore!!
paulinka88
Mama Mikołajka i Marcelka
Mój lekarz zakazał mi prawie wszystkiego, ale makrelę wędzoną (nawet tłustą) polecał
Martusia22267
biedna fiore oby zastrzyki pomogły i nadal była w 2paku:-( trzymam mocno kciuki!
little_nina
Mój lekarz zakazał mi prawie wszystkiego, ale makrelę wędzoną (nawet tłustą) polecał![]()
A u mnie problem polega na tym, że tak właściwie to ja nie lubię ryb. Makrela może leżeć w lodówce i kwitnąć długooo długo, a ja nie ruszę. Po prostu mnie naszło, najgorsze że nadal mam ochote
I nie przeginajmy, ciąża nie znaczy że się trzeba w namiocie tlenowym zamknąć i leżeć przez 9 miesięcy jedząc jedynie marchewkę z bio upraw.
Poprawka, własnie doczytałam że ze względu na dużą zawartość wit. A, nie powinno się dużych ilości marchewki jeść. A co MOŻNA jeść?!
Ostatnia edycja:
Paula21
Grudzień '07
As dzięki za info!
Fiore &&& mocno zaciśnięte!!! Oby wszystko dobrze się skończyło!!!
Aimee też dasz radę
Nasze dziewczynki w podobnym wieku to będą pomagały! Na to liczę 
Dorka dzięki... też myślę że jakoś to samo wyjdzie i podzielę obie po równo:-)

Fiore &&& mocno zaciśnięte!!! Oby wszystko dobrze się skończyło!!!
Aimee też dasz radę

Dorka dzięki... też myślę że jakoś to samo wyjdzie i podzielę obie po równo:-)

she_84
fiore, wracaj do nas szybko z Leo w brzuszku!!! trzymamy kciuki!!!
urszulka81
Początkująca w BB
Fiore trzymam &&&&&&&&&&&&&
Paula21 chętnie bym skorzystała z Twoich materiałów jeśli się podzielisz;-) Tą poradnie polecił mi mój gin i tą doktorkę więc myślę że się zna, poza tym jak już mi wcześniej radziłaś zrobiłam wywiad;-) i zapisując się na wizytę powiedziałam jakiego tematu będzie dotyczyć tym bardziej że recepcjonistka pytała
Naprawdę dziękuje Ci za wsparcie bo napawa mnie to lękiem:-( Mój e-mail: ulagolas@wp.pl - Jeszcze raz dzięki!!!
Paula21 chętnie bym skorzystała z Twoich materiałów jeśli się podzielisz;-) Tą poradnie polecił mi mój gin i tą doktorkę więc myślę że się zna, poza tym jak już mi wcześniej radziłaś zrobiłam wywiad;-) i zapisując się na wizytę powiedziałam jakiego tematu będzie dotyczyć tym bardziej że recepcjonistka pytała

reklama
justynamika84
Fiore mocne kciuki żebyś szybko do Nas wróciła oczywiście w 2paku:-)
Podziel się: