reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Na początek chciałam wam podziękować za wsparcie z teściową, już ją naprostowałam ;-). Dzisiaj dowiedziałam się że chrapię jak traktor i śpię na plecach. Mój M się mnie spytała czy ma mnie w nocy przewracać na bok bo się boi żebym się nie udusiła :-D. Spało mi się całkiem nieźle, chociaż też mam dni że budzę się o 4.00 bez większego powodu i o dziwo pomimo tego że spałam 2 godziny czuje się wypoczęta. Mam nadzieje że dzisiejszy dzień będzie bez niespodzianek (no chyba że miłych).

Wszystkiego dobrego majóweczki w dniu naszego swieta :-D:-):-):-)

A mi by sie dobrze spało gdyby nie snily mi sie jakies pierdoły znowu :baffled: a tak nie było zle:tak:

Katasza powodzenia u dentysty !

wiem ze dzisiaj sporo dziewczyn wizytuje wiec za wszystkie mocno trzymam kciuki !!!

ja ide na 16 do gina. standardowo lekki stresik jest jak zwykle ;-) ale mam nadz ze wszystko jest ok :tak:

MILEGO DNIA KOCHANE :-)

Dziewczyny kciuki za wszystkie potrzebujące i wizytujące. Ja się biorę za jakąś robotę, bo znowu dzień mi przeleci bez sensu. Zacznę chyba od zmywania a potem zrobię tęczową galaretkę. A co, dzień kobiet dzisiaj to sobie dogodzę ;)
Najlepszego drogie Panie

Witam,ja juz druga noc sie krece i bola mnie boki:baffled: jak juz sie uloze do spania to maly sie tak wierci ze nie moge usnac:-D
Wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet:tak::tak::tak:
Trzymam &&&&& za wiztytujace sie dzis i za potrzebujace rowniez:tak:
Co do tesciowej moja nie jest zla dopoki sobie nie popije wtedy nie chce mi sie z nia gadac:sorry2:
Kilolek u mnie na 3 palce wiec chyba ok:tak:
Tak mnie nakrecilyscie tym grillem ze dzis bedzie karkowka z grilla i ziemiaczki pieczone:tak:Juz miesko przygotowane:tak:Mieszkanko ogarniete, jakos sie zmeczylam okronie wiec leze:happy2:
Milego dnia

najlepsze życzenia z okazji Dnia Kobiet!
u mnie też od biustu przerwa na 3 palce
powodzenia wizytowiczkom i kciuki za wszystkie potrzebujące
Dziś spotkałam prowadzącą panią syna w przedszkolu zaczepiła mnie bo mówi że musi mi powiedzieć jaki Alan jest bystry i miły chłopak ach serducho mi urosło :cool2:

Ponawiam pytanie czy i jak ćwiczycie mięsnie Kegla?

ja nie cwicze, codziennie tylko jak sobie przypomne :)

Witam sie i ja
tez zle mi sie spalo, nie moglam usnac, dopiero rano zasnelam a tu zaraz zegarek zadzwonil ze trzeba wstawac
mały juz w przedszkolu wiec przez chwile odpoczne i niedlugo bedzie trzeba sie wziasc za obiad i jakies porzadki bo chata zapuszczona na maxa

reklama
Do góry