reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Hej, widze ze ktos pytal o mnie:) u mnie ok, mam zepsuty ekran w laptopie i piszę mając laptop przez hdmi do tv podłączony:/ więc wchodzę tylko na chwilę... Dzięki za troskę:)

W sumie nie tak ok bo Pam od dłuższego czasu jest ułożona poprzecznie i ani drgnie, myślę, że może mieć za krótką pępowinę albo może być nią owinięta... 16marca mam badanie to się okaże:)

A u mnie też mała leży nóżkami do dołu i kopie po pęcherzu .I do tego dziś miałam mieć wizytę ,a ginka poszła na urlop i dopiero za tydzień.Z okazji święta abyśmy wszystkie urodziły zdrowe ,śliczne dzieciaczki O CZASIE

Dziewczyny trzymajcie się w 2paku jak najdłużej. Dzień się powoli kończy i był całkiem miły. Mechanik mniej policzył za naprawe auta, kwiaty i zyczenia dostaje powójnie (za Zośke :-D). Nawet mąż był zazdrosny za życzenia od kolegi :-p.

ZaglADAM NA CHWILKE. wCZORAJ BYLAM U GINKI PESSAR TRZYMA ALE SZYJKA TAKA INO INO upsss sorki :-) 4 kwietnia mam miec sciagniety i wtedy juz wlasciwie w kazdej chwili... na razie leze i czekam

Pozdrawiam wszystkie i jak naj mniej klopotow zycze

kwiaty dla kazdej z okazji naszego swieta!!!

Zuz-Inka nie jest powiedziane że po zdjęciu zaraz się rozpakujecie ;-) Może się okazać że pochodzicie w dwu-paku jeszcze 2-3 tyg. ;-):-D często o tym słyszę od znajomych mamusiek. :tak::-) Trzymaj się mocno!:-)

As w końcu jesteś osobiście:-):-) trzymajcie się dzielnie z Karolinką:tak:

doczytam was na szybko i zmykam odpocząć bo S skończył malować salon pojechał prowadzić treningi a ja nie wytrzymałam i umyłam w tym salonie 2 okna plus odkurzanie i mycie podłóg w mieszkaniu więc troszkę się napracowałam:tak: konsekwencją tego będzie zjeb.... od S jak wróci i zobaczy że okna myłam...:eek: on chciał to jutro zrobić ale ja niecierpliwa baba jestem i nie mogłam już wytrzymać w tym bałaganie;-) ale firanki zostawiam już mu do powieszenia:-)

reklama
As - świetne wieści, trzymajcie się razem jak najdłużej!

My na wizytę idziemy po weekendzie. Kurcze, patrzę na suwaczek i oczom nie wierzę, że to już 33 tydzień leci. Nim się obejrzę Maciek będzie już z nami. W ogóle mam jakieś dziwne przeczucie, że Maciek to Maciejka - brzuch wygląda dokładnie jak przy lenie (a przy chłopcach niby inny kształt brzucha się ma), moje ciągoty do słodyczy też raczej na dziewuszkę wskazują. Będziemy więc między nogi zaglądać;-)

Pizzy się objadłam, lemoniady opiłam i jak poczytałam o McFlurry to mam ochotę M. po nie gonić:zawstydzona/y:

Do góry