reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Hej dziewczyny,
ja dziś po wizycie u lekarki - wieści na lekarskim.
Poza tym pomalowałam sobie paznokcie na zielono, a w weekend przyjedzie do mnie siostra w odwiedziny i zafarbuje mi włosy (dziś się pytałam mojej p.doktor czy mogę - to szampon koloryzujący i dostałam pozwolenie :) ) Ależ mi tego było trzeba. Jeszcze czekam na dostawę z allegro-2 bluzki i sukienka wiosenna.Musiałam o siebie zadbać, pomogło mi to podnieść się troszkę z dołka, jaki mnie ostatnio złapał. No i oczywiście głównym powodem są dobre wieści z punktu widzenia zdrowia Dziecka i mojego.
Powiem Wam szczerze, że ostatnio w ogrmonej ilości czytam książki na temat macierzyństwa, wychowania, pielęgnacji itp. Całą ciążę zaglądałam do takiej literatury, ale teraz to naprawdę 'wpadłam'. Wczoraj przeczytałam bardzo ciekawą publikację pewnej polskiej pani doktor na temat karmienia piersią. A już książki związane z psychologią dziecięcą to oboje z mężem pochłaniamy jak Kubuś Puchatek miód :)
Dobra idę lulu. Tzn spróbuję się położyć, bo niestety, ale w ciąży nabawiłam się bezsenności i cięzko z tym snem..
Fiore, As, Suzi - wierzę, że będzie dobrze! Pomodlę się zaraz za Was!
Buziaczki!

Hej dziewczyny, wczoraj jakaś bez sił byłam więc was tylko czytałam a pisanie musiało do dzisiaj poczekać.

Przede wszystkim kciuki za szpitalne. Będzie dobrze bo musi tak być. Innej opcji nie ma. Pobyt w szpitalu, choć obciążający psychicznie daje pewne poczucie bezpieczeństwa- gdyby cokolwiek się zaczęło dziać, to specjaliści są pod ręką. opieka zapewniona więc musi być dobrze.

Kubusiowa- gratuluję prawka. Ja swoje zrobiłam 6 lat temu. Zdałam za 3 podejściem i jestem z siebie dumna :)Z ciebie też. Nie jest ważne za którym razem się zdaje. Ważne że jest się wreszcie niezależną.

Zanetaa trzymam kciuki za pomyślne wieści w spółdzielni i u prawnika. Jesteś silna dziewczyna i wiem, że uda ci się wyjść z tego obronną ręką. Sytuacja jest średnia ale wydaje mi się, że jak odpowiednio się ja pociągnie, to nie z ciebie będą ściągać zadłużenie. Szkoda tylko twoich nerwów. Ale będzie lepiej. Zobaczysz.

Wikasik- co do bólu biodra to proponuję spanie z poduszką- rogalem. Działa cuda. A jeśli nie masz to jedną poduszkę wkładasz między nogi na wysokości kolan a drugą pod brzuch. Oczywiście małe poduszki. Powinno pomóc.

Za wizytujące się dzisiaj trzymam kciuki. Za potrzebujące jak już wcześniej wspomniałam również.

Ja dzisiaj muszę trochę mieszkanie ogarnąć bo jutro na 14 na ślub idziemy więc dzień cały rozbity. Aha i z dobrych wieści to wczoraj zakończyłam przygodę z dentystą w ciąży- plomba założona więc już koniec.

Miłego dnia majóweczki.

Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki
Fiore, As, Suzi &&&&&&&&&&.
zaneta również trzymam kciuki żeby się wszystko wyjaśniło i było ok
Wikasik mnie również bolą biodra więc łączę się w bólu:-)
Miłego dnia bez żadnych problemów. :-)
U nas piękna pogoda, słonko świeci aż chce się żyć:-)

Czesc dziewczynki :-)

U nas dzisiaj pieknie swieci sloneczko i ma byc prawie 16 st ! wiec wybieram sie na miasto i moze w koncu uda mi sie kupic jakis ciuszek na wiosne , buty w koncu kupilam wiec na weekend mam w czym wyjsc :-p a nie te wstretne kozaki :wściekła/y::happy2: z rana bylam juz na poczcie i wskoczylam do biedronki po truskawki :-) moje pierwsze w tym roku :-) juz sie nie moge doczekac az je zjem:cool2: a teraz czekam na kuriera z łozeczkiem ,nawet nie sadzilam ze tak szybko mi dojdzie :happy2:

Fiore,Suzi,As trzymajcie sie tam dzielnie &&&& oby jak najdluzej w dwupaku

za wszystkie wizytujace dzisiaj równiez mocno zaciskam kciuki

milego i spokojnego dnia kochane:tak:

czesc dziewczyny! ja tylko na chwilke jestem przywitac sie i zyczyc milego dnia! czy u Was tez dzis takie piekne sloneczko? u mnie tak wiec wyrywam sie z mojej wsi i jade troche po miescie pochodzic :)
napisze juz tutaj ze fiore nadal na porodowce, nadal walcza ze skurczami ale szyjka sie nie poddaje, Leo lobuzuje. psychicznie w miare. pozdrawia Was wszystkie!!!
trzymam kciuki za wszystkie potrzebujace i wizytujace dzis! bedzie dobrze!!!
jeszcze raz zycze Wam fajnego bezproblemowego dnia i do pozniej! :*

Natalka własnie jem te biedronkowe i smakuja jak ziemniaki:baffled:mam nadzieje ze u Was jakies lepsze rzucili:-D
Za wszystkie mocne kciuki, trzymac sie w kupie dziewczyny jeszcze troche!!!

reklama
Do góry