reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Wpadlam tylko na chwilke przywitac sie i powiedziec ze ja nadal 2 w 1 , nie bede Was narazie nadrabiala zrobie to pozniej , teraz pedze ogarnac mieszkanko po weekendzie. U nas piekna pogoda wiec chce sie zyc.
Majoweczki co z naszymi pociechami czemu nie chca wyskakiwac z brzuszkow??
Kciuki za te ktore rodza , za dzieciaczki w szpitalach i za wszystkie ktore chca w koncu urodzic:):tak::tak:

reklama
w szpitalu uznali,ze małej cofną sie pokarm i to niby z tego bo badania nic nie wykazały. Dzis i tak udaje sie z nia do lekarza rodzinnego bo dostala wysypki..ma ja na calej buzi a nawet glowce no i cala klatka piersiowa tez w czerwonych plamkach.Mysle,ze to moze byc uczulenie na mleko i pewnie powie mi zebym zmienila

Witam i znikam, bo się właśnie mały cycownik obudził, a jestem chwilowo sama z dwójeczką dzieci, więc mam sajgon.

kilolek - doczytałam o odejściu wód.. Trzymam kciuki za Ciebie &&&

Reszcie życzę miłego dnia;-) Oczekującym - doczekania się:tak:

bry
ja nadal 2w1 :((
PIESZCZOSZKA &&&&&& za Laurunie
kilolek &&&&&&&
dziewczyny a ja wczoraj miałam takie glosne pyk3 razy tak jakbym kapsel z butelki otworzyła i niewiem co to

Witajcie!
Przepraszam,nie nadrabiam teraz,moze usiade pozniej i podczytam.
Dziala mi net,ale nie wiadomo na jak dlugo.Sa problemy na lini,przez brzydka pogode.
Do tego trzesie nas troche od wczorajszego rana,ale DZIEKI BOGU zniszczen,ani ofiar w naszym miasteczku nie ma,jest tylko duzo strachu:baffled:
Do pozniej.Buziaczki Kochane!

p.s.Pamietam o Was non-stop.

WlaSnie mialam przekazac wiesci od ciebie, bo dopiero otworzylam bb. No ale sie spoznilam.

Kilolek &&&&&& fuksiaro :)

Rano bylam na ktg, dziecie ruchliwe i szczesliwe, skurczy ZERO. No coz... Ma jeszcze pare dni na decyzje o wyjsciu.

Lece konczyc obiado-kolacje, bo juz 19 i w brzuchach burczy ;)

Witam
Ja też na moment , bo myslami jestem z BB ale czasowo nie ma czasu heheh na nic ....miedzy jednym a drugim karmieniem latam jak torpeda co widac na wadze ku mojej uciesze :-)
maly ssak najlepiej to by cyckał na okraglo niewiem czy nie dojada czy chce tylko przytulania , dowiem sie w piatek jak pojdziemy na ważenie ...
dalej trzymie kciuki za reszte 2 w 1 , juz za niedlugo koniec maja wiec czas ciazy koniec :-)

ide bo moja pchelka zasneła a ja do roboty ( gdzie tu czas na odpoczynek hehehe)
milego spokojnego dnia

My po wizycie położnej, jutro lekarka nas nawiedzi. Korzystamy z pogody i wybieramy się na spacer:-)

elcia - u mnie było takie konkretne pyk jak mi wody odeszły;-)

dorka - oby synuś się wreszcie zdecydował wyleźć:-)

wikasik - jedz póki możesz, bo później dieta i człowiek się musi długo zastanawiać co może a czego nie, żeby maluszka brzusio nie bolał.

reklama
uff nadrobilam na tym watku Was :)
u nas całkiem dobrze, mały spi całymi dniami, je, robi kupy i znowu spi i tak cały dzien mija haha
zaraz na spacerek pojdziemy niech sie totleni troche :)

Do góry