reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

No jak mozna auto kupić przez internet to czemu nie chłopa? Ja swojemu wciąz mówię, że zainwestowałam w niego 10PLN +Vat, więc ma sie sprawować, bym inwestycji nie żałowała;)

reklama
PIER...E - NIE ROBIĘ!

jak dla mnie BB jest bardziej przejrzyste, szybciej tu coś odnaleść (choć potrafimy wprowadzić mętlik na głownym) i można kliknąć "pierwszy nieprzeczytany". brakuje tu kilka rzeczy z fb, ale ja wolę bb i tu będę się udzielać.

Flaurka - to majstruj sondę:) mi się moje cholerstwo przypałętało w autobusie, więc się wybiję;p po jakimś roku od "wpadki" odważył się napisać smsa (taa kiedyś był nieśmiały) i troszkę mi zajęło skojarzenie kto to taki..
i puuuuuf tak powstał chocapic;)

nie pochwaliłam się, że od wczoraj nie noszę obrączki ani zaręczynowego (obrączka (12,5) przytrzymywała zaręczynowy(13). nie, to nie Misiek mnie wyprowadził z równowagi (choć jak zwykle próbował, dzięki niemu mam anielską cierpliwość), a... zsunęły mi się z palca i wkiprowały do... kibla:-D:-D udało się wyciągnąć i na szczęście w kibelku nie było "węża".. i jaki tego powód? schudł mi palec? aaaa - zgadnijcie jakim słowem uraczył mnie mój kochany mąż kiedy już przestał się chichrać...

no i się pochwalę - dziś mamy rocznicę, oboje o tym zapomnieliśmy i przypomniał nam Daniel Dyk mówiąc, że dziś 18.. tyle szaleństwa, bo mam @;(((((((

edit2 - chociaż na indianina tez się da;)

Ostatnia edycja:
Mysio to twój mały też ma nietolerancje mleka lub azs ??
zaneta uśmiałam się czytając twój post dobra jesteś :):-D
Flaurka to musi się starać teraz za te 10 pln plus vat twój chłop :-)
A co do Fb to ciężko się czyta ale idzie się przyzwyczaić by pogawędzić ale na bb jest przejrzyście i spokojnie :-D

Hehe...Konia po blocie tez znam i znam Dobry marynarz i morze czerwone przeplynie:-D

Olka zasnela na macie, nie bede jej budzic, poczekam az sie obudzi dostanie mleko i pojdzie juz spac do swojego lozeczka.

pieszczoszka ja tez już dawno te wkładkę z fotelika wyjęłam :)

zaneta ;-)

Flaurka my też z sympatii i też nie raz się śmiałam do mojego żeby mi oddał te 30zł bo to spora inwestycja była ;-)

ja wolę pisac na szybko na fb o pierdołach a tu tematycznie o dzieciakach :-)

reklama
Witam wieczornie :-D.FB nie mam nie wiem jak i co tam robić nikt mi nie wytłumaczył,a tak w ogóle LUBIĘ BB:tak:.As tak mi przykro .Ucałuj od ciotki Azuli maluśką niech się buziaczek jak najszybciej goi:tak:.Pieszczoszka to fajnie,że Seba ma pracę:-D.Kugela i Mysio co do zatorów nie miałam nigdy i mam na ten temat teorię nigdy ,przenigdy nie odciągałam pokarmu do tego by dziecko piło go z butelki jak był nawał to lekko wycisnełam by lekko pierś zmiękła i to podczas kąpieli .A mm to nie zbrodnia ,a dziecko coraz mniej będzie bliskości przy cycku potrzebowało ,a raczej przy zabawie.To już nie oseski :no:.Za miesiąc już mamy wprowadzać jabłuszka,marchewki potem pierwsze zupki ,a cycuś to zacznie być takim usypiaczem i popieszczaczem ,a nie karmicielem ale warto karmić co najmniej przez te 6 miesięcy ,a jeszcze lepiej i przez 12 czy nawet dłużej.Ale niestety to już nie karmienie będzie ,a uzupełnienie.

Do góry