Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nie mam konta na fb i nie bede zakladala bo mam nk starczy , wole z Wami tu popisac.
macie super jak mozecie domagac sie zwrotu za inwestycje.
pedze uspac malego bo sie rozdarl jak stare przescieradlo
As - dobrze, że tylko to się stało, a nie coś poważniejszego, ucałuj Karolinkę.
Flaurka - a co ja mam powiedzieć, jak w mojego 50 zł. zainwestowałam? (naprawa kompa, drugie 50 zł. poszło na części i się stówa zrobiła... on ma dopiero co nadrabiać, już ja mu to dzisiaj przypomnę )
Pieszczoszka - my wkładki w foteliku już nie mamy od jakichś 2 tygodni. A i gratki dla Seby :-)
kugela urlop byl suuuppperrrrr!!! wszystkie moje czarne mysli i wizje okazaly sie tylko moimi wizjami- mlody byl dzielny, przespal kazda droge a jezdzilismy w PL sporo, cieszyl sie na kazdo nowo napotkana osobe- ja odpoczelam od niego i natankowalam sil- ktore dzisiaj mnie opuscily bo mlody daje mi teraz w kosc, chyba mu sie nudzi tylko z matka-albo to od przeziebienia....bo niestety na sam koniec zaczal nam kaszlec- ale sie strachu najadlam- bylam u lekarza musze go inchalowac zeby do zapalenia oskrzeli nie doszlo.
A jak ja mam cie szukac na fb? gdzie? daj jakis link bo tu pare linkow znalazlam- na reszte czekam