reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2012

No własnie Pieszczoszka - możesz sobie załozyć konto, do znajomych przyjąć tylko jedną z nas, dodamy Cie do grupy i będziesz widziała wszystko to co piszemy w grupie - Seba nie obrazi sie chyba o jedną znajomą, płci pieknej w dodatku

reklama
As - przytulas dla Karolci i Ciebie, bo na pewno to przeżyłaś!

Pieszczoszka - widzisz jakie masz zdolnego mężczyznę? gratulacje.

zaprawiania kompotów ciąg dalszy, może wyrobię się do wieczora to napiszę. miłego dnia kochane Majóweczki!

a ja sie buntuje przeciwko fb :wściekła/y: Czyta sie niewygodnie (male okienko, na bb jest caly ekran) i to w sumie taki chat a nie forum :no: Fajnie, jesli fb uzupelni forum ale jak ma zastapic to po prostu bedzie szkoda :sad: Takze ja sie zamierzam udzielac wiecej tu. O ile bede miala z kim :zawstydzona/y:

Forum to forum, a fb to może być miejsce na plotki typu kawa i ciastko. Ja tam wolę tutaj dyskutować, choć mało się udzielam.
PIESZCZOSZKA, super wiadomość z tą pracą! Cieszę się bardzo!
Idę ogarniać kuchnię, bo mój R. kupił dziś sokowirówkę i robił sok z jabłek. Jabłka są wszędzie a soku wyszła szklanka :-D Mała śpi, R. na spotkaniu stowarzyszenia piłkarskiego, które założył wraz ze znajomymi, aby dzieciaki mogły grać w piłkę pod okiem profesjonalistów. Ale jestem z niego dumna!!!:-D

reklama
Racja - forum to forum - pytac będę tutaj - tam mozna popierdułkować i towarzysko sie poudzielac - jak mi zywych ludzi brakuje, ja już chyba nawet chce do pracy:))

Gratki dziewczyny dla waszych chłopaków:)

Do góry