Flaurka
Fanka BB :)
No jak mozna auto kupić przez internet to czemu nie chłopa? Ja swojemu wciąz mówię, że zainwestowałam w niego 10PLN +Vat, więc ma sie sprawować, bym inwestycji nie żałowała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

udało się wyciągnąć i na szczęście w kibelku nie było "węża".. i jaki tego powód? schudł mi palec? aaaa - zgadnijcie jakim słowem uraczył mnie mój kochany mąż kiedy już przestał się chichrać...

.FB nie mam nie wiem jak i co tam robić nikt mi nie wytłumaczył,a tak w ogóle LUBIĘ BB
.As tak mi przykro .Ucałuj od ciotki Azuli maluśką niech się buziaczek jak najszybciej goi
.Pieszczoszka to fajnie,że Seba ma pracę
.Kugela i Mysio co do zatorów nie miałam nigdy i mam na ten temat teorię nigdy ,przenigdy nie odciągałam pokarmu do tego by dziecko piło go z butelki jak był nawał to lekko wycisnełam by lekko pierś zmiękła i to podczas kąpieli .A mm to nie zbrodnia ,a dziecko coraz mniej będzie bliskości przy cycku potrzebowało ,a raczej przy zabawie.To już nie oseski
.Za miesiąc już mamy wprowadzać jabłuszka,marchewki potem pierwsze zupki ,a cycuś to zacznie być takim usypiaczem i popieszczaczem ,a nie karmicielem ale warto karmić co najmniej przez te 6 miesięcy ,a jeszcze lepiej i przez 12 czy nawet dłużej.Ale niestety to już nie karmienie będzie ,a uzupełnienie.